Paikalliset

"Minulla ei ole koskaan ollut Ollista mitään pahaa sanottavaa" – Näin muistelee edesmennyttä laulajaa kaksi vuosikymmentä Yö-yhtyeen tiedotusta hoitanut Taija Holm

Taija Holm muistelee edesmennyttä työkaveriaan lämmöllä. Hän sanoo, ettei hänellä ole koskaan ollut Olli Lindholmista mitään huonoa sanottavaa.

Pekka Ruissalo

Tamperelaista Taija Holmia tieto Yön Olli Lindholmin kuolemasta osui raskaasti. Holm teki Yö-yhtyeen kanssa yhteistyötä kahden vuosikymmenen ajan. Tuona aikana kokenut tiedottaja näki paljon yhtyeen loiston päiviä ja Lindholmin kykyjä luotsata suursuosittua yhtyettä.

– Olli oli ilmeisesti juuri siihen aikaan lopettanut juomisen, kun yhteistyömme alkoi. Olli oli mahtava johtaja, työtoveri ja hyvä ystävä. Minulla ei ole koskaan ollut Ollista mitään pahaa sanottavaa, Holm sanoo Tamperelaiselle.

Taija Holm muistaa Olli Lindholmin hyvin pedanttina bändijohtajana, ihmisenä jolla oli kyky ottaa huomioon myös pienet yksityiskohdat.

– Olli oli reilu, rehti, suorapuheinen ja aina omiensa puolella. Hyvin satakuntalainen, suorasukainen tyyppi.

Holm oli viimeksi Lindholmin kanssa tekemisissä viime viikon loppupuolella Emma-gaalassa.

– Olli oli juuri tullut lomalta, hän oli erittäin hyvässä kunnossa, ruskettunut ja hyvällä tuulella. Myös muut vieraat huomioivat tämän asian ja tulivat antamaan myönteisiä kommentteja. Tuntuu käsittämättömältä, että tämä mies on nyt vain muutama päivä sen jälkeen kuollut.

Tamperelaisen haastattelussa vuonna 2016 Olli Lindholm kertoi tapauksesta, jossa hän oli läksyttänyt Voice of Finlandin huippumuusikoista koostuvaa bändiä toteamalla näille, että "laittakaa ne kännykät nyt jo helvettiin" kun muusikot olivat Lindholmin mielestä viihtyneet puhelintensa kanssa turhankin hyvin ennen lähetyksen alkua. Holm naurahtaa tuolle muistolle lämpimästi.

– Sellainen mies Olli oli. Hyvin suora ja aina rehellinen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Jussi Hakulinen muisteli Olli Lindholmia liikuttuneena – IS: "Olli oli ensimmäinen, joka tuki"12.2.2019 14.50
Anna Puu ikävöi Olli Lindholmia – "Katsoit aina puhuessasi silmiin ja halasit avosylin" 12.2.2019 14.45
The Voice Of Finland vahvisti: Näin ohjelma etenee Olli Lindholmin kuoleman jälkeen12.2.2019 14.35
"Ollin suurin unelma jäi toteutumatta" – Lindholmista kirjan tehnyt Arno Kotro löysi tunteikkaan ihmisen kovan julkikuvan takaa12.2.2019 14.22

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat