Paikalliset

Olli Lindholm on kuollut – Yhtye vahvistaa asian: Syynä sairaskohtaus

Olli Lindholm on kuollut, kertoo Ilta-Sanomat verkkosivuillaan.

Toni Tervo

Yö-yhtyeen laulaja Olli Lindholm on kuollut. Hän oli kuollessaan 54-vuotias. Bändi vahvistaa asian sosiaalisessa medisassa. Asiasta kertoo ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Lindholm tunnetaan Yö-yhtyeen solistina ja perustajajäsenenä. Hän oli mukana perustamassa yhtyettä vuonna 1981. Mies on ollut suositun The Voice of Finland -tv-laulukilpailun tuomarina.

Yhtye vahvistaa asian sosiaalisessa mediassa.

– Yö-yhtyeen perustajajäsen, keulakuva ja laulaja Olli Lindholm on poissa. Olli menehtyi maanantain ja tiistain 11.-12.2. välisenä yönä sairaskohtaukseen. Olli oli meille paljon enemmän kuin bändikaveri. Hän oli meille sydänystävä, joka oli aina omiensa puolella. Hän jätti meille lukuisia muistoja sekä laulut, jotka elävät aina. Omaisille haluamme esittää osanottomme. Toivomme heille voimia surutyöhön.


 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Olli Lindholm viimeisessä haastattelussaan Tamperelaiselle – oikeudenkäynti jätti mieheen jälkensä: "Eivät ne levyssä näy, mutta minussa kyllä"12.2.2019 12.55
Olli Lindholm on mukana vielä 12 etukäteen kuvatussa TVOF-jaksossa – Nelonen vaitonainen ohjelmien esittämisestä12.2.2019 12.45

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat