Paikalliset

Nyt tulee Tampereelle todellinen kasariballadien kantaisä! – Michael Bolton esiintyy Tampere-talossa elokuussa, katso videot

Nyt lähtee ja tunteella! Kasariballadeistaan tunnettu Michael Bolton iskee suurella todennäköisyydellä niihin kaikkein syvimpiin tunteisiin Tampere-talossa elokuussa.

Alterna2/Wikimedia Commons

Nyt kasarirockin ystävät kuulolla! Pop-balladeistaan tunnettu moninkertainen Grammy-voittaja Michael Bolton ja arvostetuista brittimuusikoista koostuva tribuuttiyhtye Dire Straits Experience esiintyvät Tampere-talossa syyskaudella. Boltonin keikan päivämäärä on 14.8. ja Dire Straits Experiencen puolestaan 7.10.

Michael Bolton tunnetaan superhiteistä When a Man Loves a Woman, Georgia on my Mind, Said I Loved You… But I Lied sekä Hercules-animaation laulusta Go the Distance. Hän on kirjoittanut ja laulanut unohtumattomia hittejä mm. Bob Dylanin, Paul Stanleyn ja Lady Gagan kanssa ja myynyt urallaan yli 75 miljoonaa äänitettä.

Musiikkiuransa ohella Bolton on esiintynyt mm. Saturday Night Livessä, Miehenpuolikkaissa ja Gleessä ja tehnyt palkittua humanitaarista työtä hyväntekeväisyysjärjestönsä kautta. Michael Bolton esiintyy Tampere-talon Isossa salissa keskiviikkona 14. elokuuta.

Dire Straits Experience palauttaa puolestaan vuonna 1992 uransa lopettaneen legendaarisen Dire Straits -yhtyeen musiikin ja tyylikkään lavashown takaisin estradeille. Sultans of Swing, Money for Nothing, Romeo and Juliet ja muut Mark Knopflerin kirjoittamat hitit soivat konsertissa alkuperäisversioita kunnioittaen.

Kokoonpanoa johtaa Dire Straitsissa musisoinut saksofonisti Chris White. Dire Straits Experiencen muut muusikot ovat tuttuja muun muassa Eric Claptonin, Paul McCartneyn ja Elton Johnin taustayhtyeistä. Tribuuttiyhtye esiintyy Tampere-talon Isossa salissa maanantaina 7. lokakuuta.

Michael Bolton ja Dire Straits Experience esiintyvät kiertueidensa yhteydessä Tampere-talon ohella myös Oulun Club Teatrialla.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Kova kiinnitys uudelle klubille – Wu-Tang Clanin perustajajäsen esiintyy maaliskuussa Tampere-talossa18.12.2018 08.59
Maailman suurin Andy Warhol -julistenäyttely nähdään kesällä Tampere-talossa16.1.2019 08.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat