Paikalliset

Tamperelaishyökkääjät nauttivat kansainvälisten otteluiden tunnelmasta – MTV3: "On ollut vähän tylsiä sunnuntaipäiviä!", katso videot

Ilveksen Eemeli Suomen nopea maajoukkuekomennus osoittautui tehokkaaksi. Tapparan Niko Ojamäki iski puolestaan kaksi maalia.

Viikonvaihteessa nähtiin myös tamperelaisia hyökkääjiä kansainvälisten otteluiden tunnelmassa, kun Ilveksen kapteeni Eemeli Suomi ja Tapparan Niko Ojamäki pääsivät molemmat mittailemaan taitojaan Ruotsia vastaan. Lopputulos oli komea: Suomi teki yhden maalin ja Ojamäki kaksi.

Suomelle matsi tuli varsinaisella pikahälytyksellä: Suomi pyydettiin hätiin, kun Suomen maajoukkueelle ilmeni ennen ottelua hyökkääjävaje. Nopea aikataulu ja komennus eivät näkyneet Suomen otteissa juuri millään tavalla: mies iski ottelussa yhden maalin ja syötti toisen.

– Hyvä tuntuma tässä on ollut. Onkin ollut vähän tylsiä sunnuntaipäiviä Tampereella. Hieno matsi oli, murjaisi Suomi MTV3:n haastattelussa.

– Ajattelen kiekonhallinnan kautta peliä. Keväällä tavoite on että Ilveksen kanssa menestytään ja sitten kansainväliset pelit tulevat sen jälkeen, Suomi jatkoi MTV3:n haastattelussa.

Ojamäki suhtautui omaan panokseensa rauhallisesti.

– Hyvin pystyimme vastaamaan Ruotsin luisteluun. Toisessa maalissa vähän kiekko pomppikin. Kiekossa pysyminen, se on iso osa peliä, Ojamäki kommentoi MTV3:lle.

– Totta kai tämä oli iso kokemus ja sai onnistumisia. Kun täällä olen, minulta halutaan tehoja. Katsotaan, miten seurassa lähtee arki pyörimään, Ojamäki jatkoi MTV3:lle

 

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Mitä ihmettä Kouvolassa tapahtui? Tappara kärsi rökäletappion eikä onnistujia ollut kuin Niko Ojamäki20.9.2018 08.35
Pelicans-puolustajalle pitkä pelikielto Ilves-kapteenin taklaamisesta – Tapaus herätti voimakkaan keskustelun, johon otti osaa myös Ville Nieminen10.10.2018 08.36

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat