Puheenaihe

Brother Christmasin eduskuntavaaliehdokkuus ei ollut kaikille helppo pala – HS: "En nähnyt asiaa hyvänä ja olen ehdottomasti sitä vastaan"

Brother Christmasin valinta Perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokkaaksi herätti tunteita ja näkemyksiä puolesta ja vastaan.

Picasa

Nyt se varmistui: Brother Christmasina tuttu Ari Koponen lähtee ehdolle eduskuntavaaleihin. Mies on ehdolla Uudenmaan piiristä, ja puolueena on Perussuomalaiset.

– Haluan taistella erityisesti koulukiusaamista ja syrjäytymistä vastaan. Haluan tehdä kaikkeni sen puolesta, että sairailla ja vanhuksilla olisi maassamme aiempaa paremmat olot. Haluan vaikuttaa siihen, että jokaista meistä kohdellaan yhteiskunnassa tasa-arvoisesti taustastamme riippumatta, Ari Koponen kommentoi julkisuuteen lähettämässään tiedotteessa.

Viime viikolla pidetty ehdokasasettelukokous sisälsi myös paljon eriäviä puheenvuoroja miehen ehdokkuudesta. Yhden eriävän mielipiteen esitti puolueen Helsingin piirin puheenjohtaja Markku Saarikangas.

Helsingin Sanomien mukaan puolueen piirijärjestö yritti pitää miehen nimeämisen salassa viimeiseen asti.

– En nähnyt asiaa hyvänä ja olen ehdottomasti sitä vastaan, sanoo mainitussa kokouksessa Perusäijät ry:tä edustamassa ollut Markku Saarikangas Helsingin Sanomien mukaan.

– Kun saan selville kuka vuotaa tällaista paskaa ulos, annan turpaan, kommentoi piirihallituksen ensimmäinen varapuheenjohtaja Håkan Mansner asiaa tuoreeltaan Helsingin Sanomille viime viikolla.

Helsingin Sanomien jutun kokonaisuudessaan voit lukea tästä linkistä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat