Puheenaihe

Tero Vaara nousi sunnuntai-iltana jälleen yhdeksi Suomen luetuimmaksi artistiksi – MTV3: "Mamba vähän pilaantui siinä, mikä on tietysti tosi surullista", katso video

Tero Vaara nousi sunnuntai-iltana jälleen keskustelun ytimeen - vaikka ei osallistunut siihen tällä kertaa lainkaan.

Yksi suomalaisen kevyen musiikin kaikkien aikojen menestyneimmistä lauluntekijöistä, Mamba-yhtyeestä esiin noussut Tero Vaara, on sunnuntai-iltana kerännyt huomattavasti huomiota muun muassa Kaupunkilehti Tamperelaisen sivuilta.

Syynä on MTV3:lla nähty suosittu Tähdet, tähdet -musiikkiviihdeohjelma. Ohjelmassa uuden sukupolven tekijä Jon-Jon Geitel esitti Mamban läpimurtokappaleen Mitä yhdestä särkyneestä sydämestä, joka julkaistiin vuonna 1984.

Vaaran historia ja myöhemmät vaiheet nousivat esille tuomariston kommenteissa. Vaaran kommentit ja julkiset esiintymiset ovat viime vuosina olleet monesti hyvin maahanmuuttokriittisiä.

Tamperelainen uutisoi yhdestä kannanotosta tähän tapaan vuonna 2016.

– Mamban biisit ovat tietenkin rakkaita myös minulle. Muutama vuosi sitten Tero Vaara rupesi antamaan hyvin kyseenalaisia yhteiskunnallisia kommentteja. Mamba vähän pilaantui siinä, mikä on tietysti tosi surullista, totesi tuomari Maria Veitola ohjelmassa.

– Musiikki on mulle ollut aina tietynlaisen kansainvälisyyden symboli. En voi sille mitään, että nämä Tero Vaaran avaukset tulevat mieleen. Biisi on varmasti monille ihmisille tosi tärkeä, jatkoi tuomari Juhani Merimaa.

– Biisissä on tietty dissonanssi (ristiriita), ja sitten kun sä vedät sitä tuolla lastentarhalavasteissa vielä, pohti tuomari Ismo Heikkilä.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat