Paikalliset

Kiekkoseuran fanit repivät alaikäisen Ilves-fanin lipun, seurapomo tyrmistyi – IL: "Tuollainen ei ole kiekkoväen tapa toimia"

Nuori Ilves-fani joutui kokemaan kuopiolaisfanien pöyristyttävän käytöksen liigaottelun loppuhetkillä.

Jääkiekon SM-liigassa pelaavan Kuopion Kalpan toimitusjohtaja Toni Saksman tyrmistyi täysin, kun hänelle kantautui tieto seuransa fanien käytöksestä Kuopiossa.

Asiasta kertoo Iltalehti verkkosivuillaan.

Ilves voitti ottelun, ja se oli liikaa muutamalle kuopiolaisfanille. He ottivat edessään istuneen 7-vuotiaan Ilves-fanin fanipipon ja lipun, ja repivät molemmat kappaleiksi. Järjestyksenvalvojat olivat tulleet paikalle nopeasti, mutta miehet olivat ehtineet livahtaa paikalta.

– Pyrimme selvittämään tekijät ja puuttumaan, mikäli vain siihen saadaan mahdollisuus, Saksman kommentoi Iltalehden mukaan.

Toni Saksman on ehtinyt olla asiasta jo yhteydessä kollegaansa Tampereella, siis Risto Jaloon. Miehet ovat yhteistyössä korvaamassa asiaa karun kokemuksen kokeneelle pojalle.

– KalPa ja Ilves hoitavat pojalle yhdessä uudet fanitavarat. Kaukalossa taistellaan, mutta muuten tehdään seurojen kesken yhteistyötä. Haluamme pienelle pojalle osoittaa, ettei tuollainen ole kiekkoväen tapa toimia, Saksman kertoo Iltalehden mukaan.

Iltalehden jutun kokonaisuudessaan voit lukea tästä linkistä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat