Paikalliset

Tositelevisio ei tehnyt tamperelaisesta Veerasta julkisuustyrkkyä – "Sielu ei ole myytävänä"

HENKILÖ Tamperelaisen Veera Virran elämä oli vielä vuosi sitten yliopisto-opintoja ja tanssimista. Love Island toi miehen ja lisää töitä.

Veera Virta tunnetaan nyt paitsi tanssin ja yliopisto-opintojen maailmasta, myös tositelevisiokasvona.

Pekka Ruissalo

Vuosi sitten tamperelaisen Veera Virran elämä oli melko laillakin eri tavalla kuin nyt. Tanssiharrastus ja yliopisto-opinnot veivät aikaa, mutta nainen tuskin olisi voinut uskoa mitä seuraa, kun hänen hyvä kaverinsa on yhteydessä erääseen tuotantoyhtiöön.

Tuotantoyhtiöön, joka etsi osallistujia Love Island Suomi-sarjaan.

– Kaveri ilmoitti sinne, että tällainen nuori nainen löytyisi Tampereelta. Jossain vaiheessa yhtiöstä oltiin yhteydessä, että tervetuloa koekuvauksiin.

Koekuvaukset poikivat lopulta pääsyn sarjaan. Osallistuminen sarjaan muutti nuoren naisen elämän viimeisen päälle. Ennen kaikkea siitä syystä, että sarjaan osallistuneesta espoolaisesta Janne Nevalaisesta tuli Veeran miesystävä.

Seurustelu alkoi sarjan kuvauksien aikana ja on jatkunut sittemmin myös siviilissä.

– Olimme Jannen kanssa lähtökohtaisesti kaveripohjalta tekemisissä. Hiljalleen kävi sitten sillä lailla, että tunteet muuttuivat lämpöiseen suuntaan, Veera kertoo.

Love Island Suomi on yksi monista tositelevisio-ohjelmista. Veera sanoo, että kameroiden läsnäoloa ei paikan päällä huomannut.

– Olen hyvin tunteellinen ja spontaani ihminen. Kamerat eivät elämää haitanneet, Veera hymyilee.

Tositelevision lisäksi Veera Virta tunnetaan erittäin määrätietoisena nuorena naisena. Hän kertoo nuorelle itselleen nauraen muun muassa siitä, kuinka oli hyvin vakavana yläasteen oppilaana miettinyt, mitä kieltä opiskella jotta varmasti pärjäisi elämässä aikuisena.

– No, venäjää tietysti, joka on kiinnostanut niin kielenä kuin kansallisuutenakin jo ala-asteikäisestä lähtien. Venäjää opiskelen nyt pääaineena myös yliopistossa. Toivoisin, että voisin jatkossa olla vaikkapa mukana kiinteistöalalla sillä tapaa, että voisin myydä asuntoja venäläisille, Virta ottaa esimerkin.

Pientä toimeentuloa tuovat nyt sosiaalisen median kautta tulleet yhteistyötarjoukset.

– Jotkut yhteistyöt ovat ok, mutta en ala myydä omaa sieluani, Virta toteaa.

Pitkään jatkunut tanssiharrastus on myös määrätietoisuuden tulosta. Naisen näkemykset tulevaisuuden asuinpaikan suhteen ovat selkeitä.

– Jos vaihtaisin tanssikoulua johonkin, se olisi vähän sama asia kuin suomalainen jääkiekkoilija pelaisi yhtäkkiä Ruotsin pelipaidassa: ei tule siis tapahtumaan. Espoo on lisäksi paikkakuntana vähän sellainen suuri lähiö, enkä kuvittele että tulevaisuuden koti sieltä löytyisi. Janne kyllä tykkää Tampereesta kovasti, Veera Virta kuvailee.

Veera Virta

Vuonna 1997 Längelmäellä syntynyt, nykyisin Tampereella asuva yliopisto-opiskelija ja tanssija.

Nähtiin mukana suositun Love Island Suomi -ohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella.

Ohjelma muutti naisen elämää melko lailla: pysyvin muutos on miesystävä Janne Nevalainen, jonka kanssa seurustelu jatkui myös ohjelman jälkeen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Tamperelaisesta tanssijasta ja venäjän kielen opiskelijasta sukeutui tositelevisiotähti – Rakkausohjelma toi Veera Virralle bonukseksi vielä miehenkin8.2.2019 15.00
Näin keräävät naisjääkiekkoilijat toimeentuloa: Siivoavat Blockfestiä, hakevat kymppitonnia tositelevisio-ohjelmasta12.9.2018 13.49
Tamperelainen tositelevision konkari nähdään tänään Napakympissä – IL: "Mä meen vähän väärässä järjestyksessä"11.9.2018 13.29

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat