Paikalliset

Tamperelaisesta tanssijasta ja venäjän kielen opiskelijasta sukeutui tositelevisiotähti – Rakkausohjelma toi Veera Virralle bonukseksi vielä miehenkin

Love Island Suomi-ohjelma muutti tamperelaisen Veera Virran elämän läpikotaisin.

Pekka Ruissalo

Vuosi sitten tamperelaisen Veera Virran elämä oli hyvinkin erilaista. Tanssiharrastus ja yliopisto-opinnot veivät aikaa, mutta nainen tuskin olisi voinut uskoa mitä seuraa, kun hänen hyvä kaverinsa on yhteydessä suomalaiseen tuotantoyhtiöön.

Tuotantoyhtiöön, joka etsi osallistujia Love Island Suomi-sarjaan.

– Kaveri ilmoitti sinne, että tällainen nuori nainen löytyisi Tampereelta. Jossain vaiheessa yhtiöstä oltiin yhteydessä, että tervetuloa koekuvauksiin.

Helmikuussa 2019 Love Island Suomi on muuttanut Virran elämän monella eri tavalla. Nuorta naista voi kutsua nyt julkisuuden henkilöksi, ja sen lisäksi sähköpostiin kilahtaa harva se päivä yhteistyöpyyntöjä monenlaisilta yrityksiltä, jotka haluaisivat markkinoida tuotteitaan Virran kautta sosiaalisessa mediassa.

Kaikkein tärkein uutuus löytyi kuitenkin jo kuvausten aikana. Hän on Janne Nevalainen, sarjan kilpailijoista löytynyt miesystävä.

– Janne asuu Espoossa, minä Tampereella. Viikot on mietitty aika tarkkaan. Maanantaista torstaihin opiskelen ja teen muita töitä Tampereella, sen jälkeen menen Espooseen jossa ollaan Jannen kanssa tiiviisti yhdessä loppuviikon ajan, Veera kertoo arjestaan.

Veera Virran haastattelun voit lukea lauantaina ilmestyvästä printti-Tamperelaisesta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Tamperelainen tositelevision konkari nähdään tänään Napakympissä – IL: "Mä meen vähän väärässä järjestyksessä"11.9.2018 13.29
Näin keräävät naisjääkiekkoilijat toimeentuloa: Siivoavat Blockfestiä, hakevat kymppitonnia tositelevisio-ohjelmasta12.9.2018 13.49

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat