Paikalliset

"Minulle oli tärkeintä, että Mattiin suhtaudutaan kunnioittavasti" – Matti Nykäsen elämään pohjautuva näytelmä saa ensi-iltansa ensi viikon lauantaina, näin kommentoi teatterinjohtaja esityksen sisältöä

Matti Nykäsen elämään pohjautuva monologinäytelmä tulee ensi-iltaan Tampereella. Tampereen Komediateatterin pomomies Panu Raipia kertoo, että kyseessä on Nykäsen elämää ja uraa vahvasti kunnioittava kokonaisuus.

Kai Honkanen/Wikimedia Commons

Tampereen Komediateatterissa saa 16. helmikuuta kello 18 ensi-iltansa näyttelijä Tatu Mönttisen hengentuote, Matti Nykäsen elämään pohjautuva näytelmä Hyppy sumuun.

Esitystä muutetaan nyt, kun on tullut tieto Matti Nykäsen kuolemasta sunnuntain ja maanantain välisenä yönä.

– Kaikki esitykset on tarkoitus pitää, mutta loppua täytyy muuttaa, sanoo Mönttinen Tamperelaisen aiemmin maanantaina aamupäivällä julkaisemassa haastattelussa.

Komediateatterin pomomies Panu Raipia kertoo Tamperelaiselle, että näytelmän esitykset on tarkoitus toteuttaa aiemmin sovitulla tavalla.

– Uutinen Matin kuolemasta koskettaa. Osanotot miehen läheisille ja omaisille, Raipia aloittaa.

– Komediateatterin pomona minulla on ollut aina tiukka linja siinä, että kun tulee tämäntapaisia tuotantoja, ne eivät ole rienaavia keskushenkilöään kohtaan. Ilahduin siitä, että Mönttisen tuotannossa Mattiin suhtaudutaan kunnioittavasti. Sillä linjalla mennään, tosin näytelmän alkua on nyt uusien tietojen valossa muutettava, että ihmiset tietävät että puhumme henkilöstä joka on jo edesmennyt, Raipia jatkaa.

Kysymyksessä on luonteeltaan dokumentaarinen näytelmä. Tatu Mönttinen sanoo, että muutoksia tulee kokonaisuuden loppuun.

– Vain loppupuheenvuoroa minun on muutettava, sillä kuolinuutinen muutti sen luonnetta. Olen siinä toivottanut Matille pelkkää hyvää ja toivonut hänen löytävän oman paikkansa, Mönttinen kommentoi.

Tästä linkistä voit lukea Tatu Mönttisen haastattelun kokonaisuudessaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Näistä Matti Nykänen muistetaan: 4 olympiakultaa, 8 MM-mitalia ja veteraaninakin 2 MM-voittoa4.2.2019 11.15
Kansanmies antoi ylävitosia viimeiseen asti – näin Matti Nykänen villitsi yleisön marraskuussa 20184.2.2019 08.30
"Minulla on hyvä olla henkisesti" – Matti Nykänen puhui viimeisessä IS-haastattelussaan lapsenlapsista ja rakkaudesta4.2.2019 09.00
Nelinkertainen olympiavoittaja, siviilielämän hapuilija ja hetken aikaa myös Tampereen-vävypoika – Tästä kaikesta Matti Nykänen muistetaan, katso videot4.2.2019 09.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat