Puheenaihe

Valkeakosken henkirikoksia tutkitaan murhina – ruumiit löydettiin palavasta asunnosta, poliisi pyytää vihjeitä autosta

Poliisi etsii tätä henkilöautoa.

Sisä-Suomen poliisi Tampereella tutkii viime yönä Valkeakoskella tapahtuneita kahta henkirikosta. Pelastuslaitos kutsuttiin paikalle kello 23.30 aikaan, kun kerrostalohuoneistosta levisi savun hajua porraskäytävään.

Asuntoon mennessään pelastajat löysivät mieshenkilön, joka tuotiin ulos asunnosta elvytystä varten. Lähes välittömästi havaittiin, että henkilö on menehtynyt. Hänessä oli muitakin ulkoisia vammoja kuin mitä tulipalosta oli aiheutunut. Ilmeni, että asunnossa oli myös toinen miesvainaja. Myös hänessä oli nähtävissä ulkoisen väkivallan merkkejä.

Poliisi aloitti tapauksesta henkirikostutkinnan ja vainajat siirrettiin Tampereen yliopistollisen sairaalan obduktio-osastolle. Suoritetussa ulkotarkastuksessa kävi ilmeiseksi, että molemmat miehet on surmattu. Miehet ovat kotoisin Valkeakoskelta. He ovat syntyneet vuosina 1980 ja 1989. Asiaa tutkitaan kahtena murhana sekä tuhotyönä.

Poliisi etsii kuvassa näkyvää henkilöautoa. Autosta ja tapahtumiin liittyvistä tiedoista pyydetään ilmoittamaan poliisin numeroon 050 3137391 tai sähköpostilla [email protected].

Poliisi tiedottaa asiasta seuraavan kerran tulevana maanantaina kello 12.00.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat