Paikalliset

Takahuhdin raaka puukotussurma tulee käräjille aikaisintaan kesällä – Tämä kaikki teosta tiedetään nyt, näin kauan henkirikoksen tutkinta vielä kestää

Takahuhdissa tapahtunut surmatyö tulee käräjäoikeuden käsiteltäväksi aikaisintaan kesäkuussa, sanoo tapauksen tutkinnanjohtaja Jari Kinnunen.

Pekka Ruissalo

Sisä-Suomen poliisin työpäivä muuttui marraskuun 28. päivä viime vuonna nopeasti, kun noin 50-vuotias sekavasti käyttäytynyt mies saapui Tampereen poliisitalolle. Hänen puheistaan kävi ilmi, että hänen vaimoaan oli puukotettu ja myös se, että mies oli suurella todennäköisyydellä itse syyllistynyt surmatyöhön.

Tamperelainen uutisoi asiasta aiemmin tällä viikolla.

Poliisi löysi asialle pian vahvistuksen: vuonna 1973 syntynyt nainen löytyi surmattuna Takahuhdissa sijainneesta asunnosta.

Poliisi epäile nyt entistä aviomiestä murhasta. Iltalehden mukaan pariskunta oli eronnut virallisesti jo vuonna 2009, mutta tästä huolimatta he jatkoivat yhteiseloa. Parilla oli viisi lasta.

Tapauksen tutkinnanjohtaja, Sisä-Suomen poliisin rikosylikomisario Jari Kinnunen kertoo Tamperelaiselle, että miestä on päästy kuulemaan. Mahdollista teon motiivia Kinnunen ei lähde vielä julkisesti avaamaan. Kun rikosnimikkeenä on murha, poliisi lähtee ajatuksesta että teko oli suunniteltu.

– Motiivia ei vielä voi lähteä julkisesti spekuloimaan. Tässä on miehellä vielä mielentilatutkimuskin edessä, ja sen tulosten valmistumisessa menee aikansa. Lisäksi meillä on vielä jokusia ihmisiä, joita haluamme kuulustella tutkintaan liittyen, Kinnunen kuvailee.

Kinnusen mukaan tutkintaan kuluu vielä aikaa. Aikaisintaan tapaus tulee käräjäoikeuteen alkavan vuoden kesäkuussa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Uutta tietoa viiden lapsen äidin raa'asta surmasta Takahuhdissa – IL: Epäilty ja uhri elivät avioerosta huolimatta edelleen yhdessä9.1.2019 08.54

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat