Paikalliset

Miljoonasateesta julkaistaan historiikki – Kyseessä on ensimmäinen kattava teos yhtyeen pitkästä historiasta

KIRJA Miljoonasade-kirja kokoaa yksiin kansiin rakastetun yhtyeen värikkään tarinan.

Miljoonasade

Mikko Lundellin uutuuskirja Miljoonasade ilmestyy 18. tammikuuta, ja se tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen suosikkibändin kulisseihin.

Toimittaja, tietokirjailija Lundellin opus on ensimmäinen ja kattava historiikki yhtyeen pitkästä urasta. Lundell on tehnyt ison työn haastatellakseen Miljoonasade-kirjaansa varten nykyiset ja entiset jäsenet sekä joukon bändin kanssa työskennelleitä ihmisiä: levy-yhtiöiden edustajia, tuottajia, äänittäjiä, teknikoita ja keikkamyyjää. Myös fanit ovat päässeet ääneen tässä kirjassa.

Jyväskyläläisen Miljoonasateen perustivat vuonna 1985 kitaristi Matti Nurro, sanoittava laulaja Heikki Salo, basisti Ari Laaksonen, kosketinsoittaja Olli Heikkinen ja rumpali Jarmo Hovi. Nykyään kosketinsoittajana toimii Tomi Aholainen.

Heikki Salo asuu Tampereella Pispalassa.

Miljoonasade julkaisee myös uuden albumi. Karkumorsian-albumi julkaistaan 1. helmikuuta.

Levyllä bändi hakee jälleen kerran uutta kulmaa musiikkiinsa. Albumi sisältää kahdeksan uutta biisiä ja neljä Miljoonasade-klassikkoa täysin uusina sovituksina.

Akustisella levyllä kantavana voimana vierailee Matti Kallio. Mukana laulavat myös Värttinän Susan Aho, Mari Kaasinen ja Karoliina Kantelinen. Köyhät-biisissä räppää Paleface.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat