Paikalliset

Tappara-kovanaama Ben Blood yllättää haastattelussa – SK: "En halua enää ottaa yhtään jäähyä", kertoo lempikirjakseen lastenkirjan

Ben Bloodin kaikkien aikojen suosikkikirja on vanha lastenkirja.

Tappara

Ässissä ja Pelicansissa aiemmin pelannut Tappara-puolustaja Ben Blood yllättää Satakunnan Kansan haastattelussa kertomalla, ettei halua enää kunnostautua pahana poikana.

Monivuotinen jäähykuningas haluaa nyt profiloitua pelaamisessaan muilla tavoin.

– Tappelun jälkeen en ole koskaan saanut semmoisia fiiliksiä kuin vaikka tappaessani alivoiman. Olen kilpailullinen kaveri ja joskus tunteet voivat kuohahtaa, mutten tahdo ottaa jäähyjä tai tapella. Tällä kaudella en halua ottaa enää yhtään jäähyä, Blood kertoo haastattelussa.

Nyrkkipuuhista tunnettu peruspuolustaja yllättää, kun häneltä kysyy näkemystä siihen, kuuluvatko tappelut jääkiekkoon.

– Eivät kuulu. Itse en tahdo tapella enää koskaan. Minusta on paljon hauskempaa olla jäällä tappamassa jäähyjä, mutta jäähypenkille en halua. Siellä istuminen on tylsää puuhaa, Blood kuvailee.

Eivätkä yllätykset tähän lopu. Blood kertoo Dr. Seussin lastenkirjan Oh, The Places you'll go olevan yksi suurista suosikeistaan.

– Se on lastenkirja, mutta pitää sisällään niin paljon viisautta. Pidän sitä mukanani vieläkin. Siinä on päteviä ohjeita moniin elämäntilanteisiin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat