Paikalliset

Tampereen huumeoikeudenkäynnin pääsyytetty rakensi suhteitaan urheilupiireihin vuosien ajan – Näin hän kertoi lehdelle elämästään urheilutähden suojattina

Kuvassa etualalla oleva huumeoikeudenkäynnin pääsyytetty, vuonna 1984 syntynyt mies on rakentanut suhteitaan julkisuuden henkilöihin vuosien ajan. Miehen vieressä tätä avustava tamperelainen asianajaja Kaarle Gummerus.

Pekka Ruissalo

Tampereen suuren huumeoikeudenkäynnin pääsyytetty, vuonna 1984 syntynyt iranilaistaustainen, pakolaisleirillä syntynyt mies, on rakentanut suhteitaan suomalaisiin urheilupiireihin jo vuosien ajan.

Miehelle vaaditaan asiakokonaisuuteen liittyen 10 vuoden vankeusrangaistusta yhteensä viidestä eri rikoksesta: kahdesta törkeästä huumausainerikoksesta, pahoinpitelystä, ampuma-aserikoksesta sekä lievästä ampuma-aserikoksesta.

Asia käy ilmi paitsi myös tapauksen esitutkintamateriaalista, myös mieheen liittyvistä aiemmista lehtijutuista. Aikoinaan mies oli hyvin tunnetun suomalaisen urheilutähden suojatti.-

– Pidämme viikoittain yhteyttä. Minusta on hienoa, että julkkis viitsii tehdä tuollaista. Hän on auttanut ja kannustanut minua todella paljon. Pitää oikein hattua nostaa, mies kehui yhteistyötä Seiskalle vuonna 2009.

Sosiaalisen median perusteella mies tuntee paljon urheilussa ansioituneita ihmisiä. Viimeisimmät kuvat miehestä tunnettujen urheiluihmisten kanssa löytyvät sosiaalisesta mediasta kesältä 2018. Mies otettiin kiinni elokuussa 2018 ja on ollut vailla vapauttaan siitä lähtien.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Käräjätuomarin tiukat terveiset NHL-kiekkoilija Jori Lehterälle: "Tampereelle ja vähän äkkiä!"8.1.2019 09.54
Jori Lehterää ei nähdä tiistaina kokaiinikäräjillä – Kiisti poliiseille huumeenkäytön, selitti pyytäneensä pääepäiltyä "varmaan pihahommiin"7.1.2019 20.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat