Paikalliset

Turtolan Citymarketille uusi sähköautojen latausasema – "Yksi asiakas on kertonut vaihtaneensa latauspisteen takia ostospaikkaansa"

Turtolan Citymarketilla avataan uusi sähköautojen latausasema.

Kesko

K-ryhmä avaa K-Citymarket Turtolan yhteyteen uuden sähköautojen pikalatausaseman tänään 11. tammikuuta.

K-ryhmä avaa Tampereelle nyt jo kolmannen uuden latausasemansa. K-Lataus-asema on osa K-ryhmän rakenteilla olevaa valtakunnallista sähköautojen latausverkostoa, johon on lokakuusta alkaen avattu yli 15 uutta pikalatausasemaa.

K-Citymarket Turtolan asiakkaat ovat voineet ladata sähköautonsa tähän asti neljällä peruslatauspisteellä. Uusi latausasema täydentää tarjontaa kahdella pikalatauspisteellä, jotka mahdollistavat entistä nopeamman lataamisen. Latausasema sijaitsee näkyvällä paikalla parkkialueella.

– On hienoa, että K-ryhmä on edelläkävijänä mahdollistamassa suomalaisille ekologisempia liikkumistapoja. Nykyiset latauspisteemme ovat olleet kovassa käytössä, ja ainakin yksi asiakas on jo kertonut vaihtaneensa pelkästään niiden vuoksi ostopaikkaansa. Ekologisuuden rinnalla ei pidä unohtaa ajan merkitystä: kun sähköauton voi ladata sulavasti osana arkea, voimme tarjota asiakkaillemme näinä hektisinä aikoina myös lisää aikaa arkeen, sanoo K-Citymarket Turtolan kauppias Marko Vainikainen.

K-Latauksen valtakunnallinen verkosto kattaa vuoden 2019 lopussa lähes 400 sähköautojen latauspistettä yli 70 latausasemalla muodostaen merkittävän osan koko Suomen latauspisteverkostosta. Rakenteilla oleva verkosto tekee K-ryhmästä yhden Suomen merkittävimmistä sähköautojen latausverkoston operoijista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat