Paikalliset

Isä jäi Hervantaan, poika muutti tyttöystävänsä kanssa Lentävänniemeen – IL: Tällaista on kultaleijona Toni Utusen arki juuri nyt

Toni Utusen Jari-isä asuu tällä hetkellä yksin Tampereen Hervannan kerrostaloasunnossa. Poika Toni on muuttanut tyttöystävänsä kanssa asumaan toiselle puolelle kaupunkia, Lentävänniemeen.

Pekka Ruissalo

Keskiviikon printti-Tamperelainen esitteli Jari Utusen ja miehen poikansa Tonin eteen tekemät uhraukset jääkiekkouran vuoksi. Utuset muuttivat kahdestaan Tampereen Hervantaan pojan ollessa 12-vuotias ajatuksena se, että suuressa kaupungissa ja huippuluokan kiekko-organisaatiossa olisi mahdollista katsoa, mihin asti Tonin rahkeet lajissa riittävät.

Ja ne ovat riittäneet. Toni Utunen on kaksinkertainen nuorten maailmanmestari ja nyt myös vakiinnuttanut paikkansa Tapparan pelaavassa kokoonpanossa. Muitakin muutoksia miehen elämään mahtuu: Toni on muuttanut Hervannasta nyt omilleen, 18-vuotias mies asuu tyttöystävänsä Nelly Kuivalahden kanssa nyt Lentävänniemessä.

Mitalit ja palkinnot jäivät toistaiseksi isän luokse Hervantaan.

– Seurasin tarkasti ottelut ja soitin heti kun kulta ratkesi. Olen niin mahdottoman ylpeä, kertoo tyttöystävä Iltalehden haastattelussa.

Toni Utunen muistaa haastattelussa myös isäänsä.

– Isä uskoi kykyihini. Hän sai leipomosta työpaikan, ja leipomo järjesti asunnonkin Hervannasta. Rahallista uhrausta pelaamiseni on vaatinut vanhemmiltani, kiitos heille. Isän vein Dallasiin viideksi päiväksi kiitokseksi ja otan jatkossa pelireissuille mukaan.

Keskiviikkona Utunen ei pelaa vielä Tapparan ottelussa. Perjantaina joukkue kohtaa TPS:n, ja tuossa matsissa puolustaja on lähtökohtaisesti mukana.

– Pitää nukkua ensin univelat pois. Onneksi olen hyvä nukkuja.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat