Paikalliset

Lähes 20 vuotta samassa paikassa toiminut suosikkikebab muuttaa – Avaa myös take away -luukun

Armi ja Kawa Tasin toivovat, että uuden liiketilan remontti valmistuisi helmikuun loppuun mennessä. Tarkoituksena on ottaa käyttöön myös kuvassa keltaisen levyn takana oleva Sammon Apteekin vanha myyntiluukku.

Petteri Mäkinen

Paras Tamperelainen Kebab -äänestyksen viime vuonna voittanut Evin muuttaa.

Tosin muuttomatka ei ole kovin pitkä, sillä suosikkikebab siirtyy Kalevan Sammonkadulla vain muutaman kymmenen metriä viereiseen liikesiipeen vanhan Sammon Apteekin tiloihin.

– Tavoitteena on, että pääsisimme muuttamaan helmikuun lopussa, kertovat yrittäjät Armi ja Kawa Tasin.

Evin on toiminut nykyisessä paikassaan 57 neliön tiloissa vuodesta 2001 lähtien. Uudessa paikassa neliöt kolminkertaistuvat. Uuteen liiketilaan saadaan selvästi suuremmat keittiötilat ja paljon kaivattuja asiakaspaikkoja tulee noin 50.

– Uudet tuotantotilat mahdollistavat myös ravintolan tuotteiden kehittämisen. Pizzat eivät poistu listalta, mutta kebabäänestyksen voittokin velvoittaa meitä kehittämään kebabvalikoimaa. Panostamme kebabiin ja tuomme listalle kokonaan uusia kebabannoksia, kertoo Kawa Tasin.

Myös Sammon Apteekin käyttämä rakennuksen takana oleva myyntiluukku aiotaan ottaa käyttöön. Jos suunnitelmat toteutuvat Evinistä saa jatkossa hakea take away -annokset luukun kautta.

Uudet ravintolatilat on suunnitellut Petra-Miisa Juusenaho.

Mikä on Paras Tamperelainen Kebab 2018? Mitkä paikat nousevat top 20:een? Lue uuden äänestyksen tulokset viikonvaihteen Tamperelaisesta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Aurarulla ja palvelu ratkaisivat, mutta vegaanikebabit ovat nousussa – Paras Tamperelainen Kebab 2017 ratkesi, lue top 102.12.2017 12.00
Sammonkatu vastaan Hervanta – Tampereen parhaasta kebabista todella tiukka kisa, nämä ovat nyt kärjessä!30.11.2018 20.10
Ei epäilystäkään – Paras Tamperelainen Pizza löytyy Pizzeria Napolista: "Aivan huikea tulos"18.12.2018 20.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat