Paikalliset

Tampereen keskusta on Suomen paras paikka yrittää, sanoo Vuoden Tamperelainen 2019 -ehdokas – Lue muut ehdokkaat ja äänestä

KILPAILU Vuoden Tamperelainen 2019 -äänestys alkaa.

Takkikauppias Erika Hildén on jaksanut pitää yllä ja levittää ympärilleen positiivista henkeä Hämeenkadun katutöiden keskellä. Nyt hän odottaa kevättä ja uusien katulehmusten vihertymistä.

Petteri Mäkinen

Oikein odotan kevättä, että uudet puut vihertävät, huokaa takkikauppias Erika Hildén ja katsoo liikkeensä edustalla Hämeenkadulla työmaa-aitojen keskellä törröttäviä nuoria lehmuksia.

Tähän yhteen kommenttiin tiivistyy oivasti myös Vuoden Tamperelainen 2019 -valintaraadin perustelu, jolla pitkän linjan tamperelaisyrittäjä nostettiin 13 ehdokkaan joukkoon.

Hildén on ollut sitkeän ja positiivisen yrittäjän perikuva Hämeenkadun katutöiden keskellä. Vaikka liikevaihto on ratikkatöiden aikana laskenut omassakin liikkeessä, on vaatekaupan pitäjä jaksanut valaa uskoa uuden Hämeenkadun valmistumiseen ja tulevaisuuteen myös muihin yrittäjiin.

– Tampereen keskusta on Suomen paras paikka yrittää. Olen tamperelainen perheyrittäjä ja minulle Tampereen kehittäminen merkitsee enemmän kuin oma kvartaalitulos, tiivistää takkikauppias.

Erika Hildén on 1990-luvulta saakka pyörittänyt isänsä ja setänsä Erkki ja Heikki Hildénin 1970-luvun alussa Habitus Hildénin nimellä perustamaa naisten muotiliikettä.

Hildénin lisäksi Vuoden Tamperelainen 2019 -ehdokaslistalle on löytynyt jälleen edustava joukko vuoden aikana kunnostautuneita tamperelaisia.

Urheilijoista listalle nousivat muun muassa Florida Panthersin kapteeniksi valittu ja paikkansa NHL-tähtikaartissa vakiinnuttanut Aleksander Barkov ja suorapuheisuudellaan ihastuttanut nyrkkeilyn EM-kultamitalisti Elina Gustafsson.

Kulttuuriväestä listalle nousivat muun muassa kirjailija Juha Hurme sekä näyttelijät Risto Korhonen ja Petra Karjalainen.

Ehdokas numero 14 on jälleen perinteisesti musta hevonen eli lukijoiden oma ehdokas.

Vuoden Tamperelaista saa äänestää 20. tammikuuta saakka. Äänestyksen järjestävät Kaupunkilehti Tamperelainen ja Tampere Tunnetuksi ry.

KATSO EHDOKKAAT JA ÄÄNESTÄ TÄÄLLÄ!

Vuoden Tamperelainen 2019

1) jääkiekkoilija Aleksander Barkov

2) nyrkkeilijä Elina Gustafsson

3) kannattajayhdistys Ilves Ikuisesti ry

4) manserokkari Costello Hautamäki

5) takkikauppias Erika Hildén

6) kirjailija Juha Hurme

7) jääveistospuisto Ikurin Pyhäpolku

8) näyttelijä Petra Karjalainen

9) ex-tv-legenda Ransu Karvakuono

10) näyttelijä Risto Korhonen

11) pormestari Lauri Lyly

12) kaupunginosaravintola Pispalan Pulteri

13) uusi Tampereen yliopisto

14) Oma ehdokkaasi

ÄÄNESTÄ TÄÄLLÄ!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Vuoden Tamperelainen 2019 on alkanut! – Katso ehdokkaat ja äänestä täällä!1.1.2019 20.00
"Hermo- ja kipulääke" – Tässä on Vuoden Tamperelainen 2018, katso top 5!17.2.2018 08.00
Pate-valta jatkuu! – Tässä Vuoden Tamperelainen 2017 tulokset11.2.2017 13.30

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat