Paikalliset

NHL–jääkiekkoilija Jori Lehterä nähdään todennäköisesti Tampereella oikeudenkäynnissä – IS: "Mielestäni hän on niiden joukossa..."

Jori Lehterä nähdään todennäköisesti henkilökohtaisesti paikalla, kun Pirkanmaan käräjäoikeuden oikeudenkäynti koskien doping- ja huumausainerikkomuksia alkaa Tampereella vuodenvaihteessa.

Pekka Ruissalo

Tapparasta hyvin muistettava, Philadelphia Flyersia edustava NHL-kiekkoilija Jori Lehterä nähdään suurella todennäköisyydellä henkilökohtaisesti paikan päällä suuressa dopingiin ja huumausaineisiin liittyvässä oikeudenkäynnissä, joka alkaa Tampereella uudenvuodenaattona kello 9.

Asiasta kertoo Ilta-Sanomat verkkosivuillaan.

– Mielestäni hän on niiden joukossa, joiden täytyy olla henkilökohtaisesti paikalla, sanoo Pirkanmaan käräjäoikeuden käräjätuomari Petteri Kosonen.

– Meillä on suunnitelma siitä, keitä minäkin päivänä on paikalla. Kaikkien vastaajien ei tarvitse olla paikalla. Joulukuun viimeisenä päivänä tiedetään, mikä on haastamistilanne.

Kosonen arvioi, ettei Lehterää kuitenkaan nähdä paikalla vielä oikeudenkäynnin ensimmäisenä päivänä. Jutun käsittelyyn on varattu yhteensä kuusi päivää.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Nyrkkeilyn entinen SM-mitalisti on keskeinen syytetty suuressa huumausaineisiin keskittyvässä oikeudenkäynnissä Tampereella – NHL-pelaaja Jori Lehterä on yksi syytetyistä19.12.2018 12.10
"Kun faktat ovat tiedossa, toimimme kuten pitää" – Näin kommentoi NHL-komissaari tamperelaiskiekkoilija Jori Lehterän huumesyytöksiä8.11.2018 06.00
Vaikuttiko Lauri Marjamäen saama tieto siihen, ettei Jori Lehterää nähty Tanskan MM-kisoissa viime keväänä? – IS: "Maajoukkueessa on aina suhtauduttu vakavasti päihdeasioihin"28.9.2018 09.56

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat