Puheenaihe

Uusi verkkopalvelu on kunnianhimoinen – Tavoitteena koota koko Suomen urheiluseurat ja -tapahtumat yhteen

Uusi urheilun verkkosivusto pyrkii kokoamaan kaikkien urheilulajien tapahtumat yhteen. Sivuston avulla halutaan helpottaa myös sponsoreiden ja urheiluseurojen kohtaamista. Kuvituskuva. – 

Sirpa Repo / Arkisto

Verkossa on juuri avattu uusi sivusto, jonka tarkoituksena on koota kattavasti yhteen koko Suomen kaikki urheilutapahtumat sekä kertoa seurojen toiminnasta. 

Samalla nettisivusto Urheiluperhe.fi toimii myös alustana, jonne urheiluseurat voivat avata oman seurakaupan tai jossa kuka tahansa voi myydä maksutta esimerkiksi käytettyjä urheiluvälineitä. Sivuston käyttö edellyttää seuroilta rekisteröitymistä.

Suomessa on jo pitkään kaivattu sivustoa, jonne menemällä selviäisi kaikki olennainen tieto esimerkiksi tulevista urheilutapahtumista – mitään lajia unohtamatta. Nyt se on mahdollista.

Nykyisillä urheilusivustoilla seurojen ja yksilöurheilijoiden ja toisaalta sponsoreiden kohtaaminen on ollut suhteellisen vaivalloista, mutta Urheiluperheen avulla se on vaivatonta esimerkiksi yrityksille. 

Yritys voi käyttäjätunnuksen luotuaan etsiä itselleen sopivia sponsorointikohteita. Samoin seurat voivat etsiä itselleen sponsoreita.

Sivuston tarkoituksena on lisäksi tarjota kotisivualusta urheiluseurojen kotisivuille. Jatkossa verkkosivuston on tarkoitus palvella käyttäjäänsä myös kertomalla eri lajien kisatuloksia – esimerkiksi ottelutuloksia tai seurojen ajankohtaisia sijoittumisia.

Verkkosivuston takana on Sport Family Oy. Sivustolle pääset tämän linkin kautta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat