Puheenaihe

Tuntematon henkilö voitti ABC:llä lähes 24 000 euroa – Veikkaus ihmettelee: "Mitä tälle kupongille tapahtui?"

Yli 23 000 euron suuruinen Eurojackpot-osuus odottaa yhä lunastajaansa. Kuvituskuva. – 

Veikkaus

Salon Perniöntien ABC-asemalla pelattiin vajaa vuosi sitten Eurojackpotin kimppapeli, joka osoittautui 2. helmikuuta arvotulla kierroksella 236 000 euron arvoiseksi.

Porukkapelin kymmenestä voitto-osuudesta yhdeksän on lunastettu. Jokaisen osuuden arvo on noin 23 600 euroa. Yksi tosite on kuitenkin kateissa, eikä voittaja ole lunastanut rahojaan, muistuttaa Veikkaus tiedotteessaan.

Veikkauksen viestintäpäällikkö Tomi Auremaa kehottaa voittajaa ilmoittautumaan pikaisesti.

– Täällä olisi mukavat, lähes 24 000 euron joulurahat odottamassa. Kannattaa penkoa läpi lompakot ja kirjahyllyt, josko sinne johonkin olisi unohtunut melkoisen arvokas, todennäköisesti jo vähän pölyttynyt paperinpalanen, Auremaa muistuttaa.

Auremaa pitää erittäin todennäköisenä, ettei voittaja itsekään tiedä voittaneensa.

– Muutaman euron voittoja jää monesti lunastamatta, mutta kyllä näin isot voitot yleensä haetaan hyvin nopeasti. Tällainen tilanne on aika poikkeuksellinen.

– Toivon mukaan kukaan ei ole kuitenkaan epähuomiossa heittänyt voittolappuaan pois. Jos olisi käyttänyt Veikkaus-korttia, rahat olisivat tulleet automaattisesti suoraan tilille. Nyt pitää esittää meille oikea tosite, että eurot itselleen saa, Auremaa toteaa.

Voittajalla on vielä reilu kuukausi aikaa lunastaa voitto itselleen.

– Veikkauksen voitot pitää lunastaa vuoden sisällä arvontapäivästä alkaen laskettuna. Helmikuun toinen päivä on siis viimeinen mahdollinen ajankohta. Toki toivomme, että voittaja löytäisi tositteensa mahdollisimman pian ja saisi rahansa.

Kyseisen kierroksen 5/2018 oikea rivi on 15, 24, 29, 33 ja 41. Tähtinumerot olivat 7 ja 8. Kierroksella ei löytynyt täysosumia. Seuraavalla kierroksella potissa oli 90 miljoonaa. Se meni Loimaalle neljän hengen porukalle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat