Paikalliset

Tampereen korkein asuinrakennus avautui asukkaille – Luminary II:n muuttopäivä tänään

Luminary tulevaisuuden havainnekuvassa ratikan kanssa.

Tampereen korkein asuinrakennus Luminary valmistuu hyvissä jouluksi, ja ensimmäiset asukkaat muuttivat taloon jo 27. marraskuuta.

Luminaryn valmistuessa katutasoon avautuvat myös tornitalon ensimmäiset liiketilat ja aulatilat palveluineen.

Matalamman, 7-kerroksisen As. Oy Tampereen Luminary I:n muuttopäivä oli 27. marraskuuta ja 21-kerroksisen torniosan, As. Oy Tampereen Luminary II:n muuttopäivä on 13. marraskuuta.

– Luminary on Tampereen korkein asuinrakennus ja edustaa uudenlaista kaupunkiasumisen palvelukokonaisuutta. Luminaryn palveluntarjonta asukkaille sisältää muun muassa sisäisen wlan-verkon, yhteiskäyttöauton ja Smartpost-pakettinoutopisteen. Rakennuksen alakertaan on suunniteltu liiketiloja, joihin ensimmäisenä ovensa avasi Bistro-Café Hygge, kertoo Skanska Kotien yksikönjohtaja Toni Tuomola.

Luminaryn liiketiloista on vuokrattu jo yli puolet, ja seuraavaksi alakertaan avaa sushiravintola Itsudemo vuoden 2019 alussa.

Keskusta-asumisessa korostuu palveluiden lisäksi myös sujuva joukkoliikenne. Ratikkapysäkki valmistuu sadan metrin päähän ja rautatieasemalle kävelee minuutissa.

– Laadukas ja helppo keskusta-asuminen selvästi kiinnostaa ja Luminaryn asunnoista 162 on jo myyty. Muutamia asuntoja on vielä vapaana, mutta kyllä pian viimeisiä viedään, Tuomola sanoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Tampereen Luminarylle merkittävä palkinto – Valittiin maailman parhaaksi kaupalliseksi tietomalliprojektiksi20.9.2018 08.20
Tältä näyttää Luminaryn sisustetussa asunnossa5.9.2018 12.05
Luminary täydessä korkeudessaan – hulppeat näköalat ja uusia palveluita6.3.2018 13.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat