Paikalliset

Yksityishenkilö halusi oikeuden tutkivan, oliko Bandidosin tilojen ratsaaminen ok – YLE: Oikeus totesi, että kyllä oli

Oikeus totesi Bandidosin kerhotiloihin tehdyn ratsian perustelluksi.

Pekka Ruissalo

Pirkanmaan käräjäoikeus on käsitellyt maanantaina moottoripyöräkerho Bandidosin tilojen kotietsintää. Käsittely sai alkunsa, kun poliisin edellytyksistä tunkeutua kerhon tiloihin tehtiin tutkintapyyntö. Hakija vaati käräjäoikeutta purkamaan ratsian yhteydessä tehdyn takavarikon käteisen rahan, puhelimien ja tablettitietokoneiden osalta.

Käräjäoikeus päätti maanantaina, että vaatimus takavarikon kumoamisesta ja omaisuuden palauttamisesta jätetään tutkimatta. Käräjäoikeuden mukaan kotietsinnän toimittamiselle oli lailliset edellytykset. Asiasta kertoo YLE verkkosivuillaan.

Käräjäoikeuden mukaan asian tutkimiselle ei ollut edellytyksiä, koska hän ei nimennyt, kenelle omaisuus kuului. Käräjäoikeuden mukaan mies ei myöskään esittänyt väitettä siitä, mitkä takavarikoiduista esineistä ovat hänen omaisuuttaan.

Poliisi on määrännyt marraskuussa osan takavarikoiduista esineistä ja rahat palautettavaksi omistajilleen. Käräjäoikeuden päätöksen mukaan omaisuutta ei ole voitu palauttaa, koska omistajien yhteys- ja tilitiedot eivät ole selvillä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Bandidos-pomon tuomio koveni selvästi: kuusi vuotta vankeutta 30.10.2017 09.18
STT listasi Suomen suurimmat moottoripyöräjengit: Bandidos ja Cannonball omassa luokassaan8.10.2017 10.01
Poliisi iski Bandidosin tiloihin – tässä jättiratsian syy12.5.2015 08.54

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat