Paikalliset

Tamperelaisyrittäjät aloittivat Jamirundin – Mukana neljä tunnettua keskustaravintolaa

Jami-isännät Marko Meronen H5:sta, Sauli Rusanen Kaijakasta ja Ruby and the Fellasin Louie So käynnistelevät sunnuntai-iltojen iloksi Jamirundia.

Sari Hosio

Musiikkitarjontaan aiemminkin vahvasti panostaneet tamperelaisravintolat H5, Jack the Rooster, Kaijakka sekä Ruby and the Fellas yhdistävät voimansa ja tarjoavat livemusiikin ystäville Jamirundin sunnuntaisin.

– Olemme kaikki järjestäneet omilla tahoillamme jameja open stage -hengessä jo vuosien ajan. Nyt ajatuksena on tarjota yhteistuumin tamperelaisille livemusiikkia aiempaa monipuolisemmin, klubien jami-isännät Louie So Ruby and the Fellasista ja Marko Meronen H5:stä valottavat Jamirundin perusideaa.

Jokainen ravintola isännöi Jamirundia vuorollaan. H5:ssä ja Kaijakassa lavalle jammaillaan akustisesti, Roosterissa ja Rubyssä sähköisesti.

Jamirundin illat toimivat tutulla jamiperiaatteella – lava on vapaa, jammailijat saavat valita soittimensa ja esiintyä yksin tai eri kokoonpanoissa, kertoo Kaijakan jami-isäntä Sauli Rusanen.

Jamirundi alkoi 2.12. Ruby and the Fellasista. Seuraavana vuorossa on sunnuntaina Jack The Rooster.

Täällä seuraavaksi

9.12. Jack the Rooster

16.12. H5

23.12. joulutauko

30.12. Kaijakka

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat