Paikalliset

Pink Floydin legendaarinen klassikkolevy täyttää 40 vuotta – Esitetään juhlan kunniaksi kokonaisuudessaan Pyynikin urheilukentällä

Pink Floyd-coverbändi Pulse esiintyy Pyynikin urheilukentällä ensi vuoden syyskuussa klassikkoalbumin merkeissä.

JUKKA TARVONEN

Pink Floyd-yhtyeen The Wall -levy täyttää ensi vuonna 40 vuotta. Sen syntymäpäivää kunnioitetaan hieman ennenaikaisesti Tampereella Pyynikin urheilukentällä 7. syyskuuta 2019. Tapahtuman pääesiintyjä on tamperelainen, kokenut ja taitava Pulse – The Finnish Tribute to Pink Floyd.

Vuonna 2005 perustettu Pulse on tullut tunnetuksi suurista ja huolellisista konserttitoteutuksistaan. Orkesteri on aiemmin tarjonnut elämyksiä esimerkiksi Tampereen Tullikamarilla, Tampere-talossa, Pyynikin kesäteatterissa ja keikkapaikoilla ympäri Suomen.

Autenttisen soundin lisäksi Pulse panostaa “ulkomusiikillisiin” seikkoihin. Kuten esikuvansa, Pulse tarjoaa myös visuaalisen kokemuksen, tällä kertaa The Wall -albumin hengessä toteutettuna. Kun vaikkapa Another Brick in the Wall, Comfortably Numb ja Is There Anybody Out There? soivat, Pyynikin urheilukentällä tapahtuu muutakin kuin ääniaaltojen väreilyä.

Koko lauantaipäivän ja lauantain alkuillan kestävässä tapahtumassa esiintyvät myös tamperelaismulti-instrumentalisti Jaan Wessmanin tuoreen None for the Money, Two for the Show -albumin myötä rakentuva ryhmä Wessmania sekä tamperelainen progressiivinen poprockryhmä The Outer Sonics, joka julkaisi juuri toisen pitkäsoittonsa nimeltään 2.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat