Tilanneviesti

Tämän lomakkeen lähetystoiminto on asetettu pois päältä.

Paikalliset

Odotettu äänestys alkaa: Kuka on tänä vuonna jalkapalloilija Emmaliina Tulkin seuraaja?

URHEILU Tamperelainen etsii taas Vuoden Tamperelaista Urheilijaa. Äänestää voit sunnuntai-iltaan saakka.

Emmaliina Tulkille haetaan nyt seuraajaa.

Linköpings FC

Kuka tamperelainen urheilija tai mikä tamperelainen joukkue sykähdytti sinua eniten vuoden 2018 aikana? Siihen etsii vastausta nyt Kaupunkilehti Tamperelainen.

Tänä vuonna joukkueet ja urheilijat on niputettu yhteisesti äänestettäväksi. Viimeisen kahden vuoden aikana kilpailu on ollut vahvasti jalkapalloilijoiden heiniä: Viime vuonna Vuoden Urheilijaksi nousi yllättäen Linköpingissä pelannut Ilves-kasvatti Emmaliina Tulkki, vuotta aikaisemmin sittemmin ulkomaille siirtynyt Ilves-laitahyökkääjä Mikael Soisalo.

Tampereelle on tullut vuoden aikana myös kansainvälistä menestystä, kun nyrkkeilijät Elina Gustafsson ja Mira Potkonen takoivat saman vuorokauden aikana Suomeen kaksi Euroopan-mestaruutta. Menestys poiki porilaislähtöiselle Gustafssonille myös kutsun Linnan juhliin. Mira Potkonen ehti puolestaan nyrkkeillä yli 30 ottelua voittamattomana ennen ensimmäistä tappiotaan. Molempien tavoite on Tokion olympialaisissa 2020.

Tänä vuonna vakuuttavaa jälkeä ovat tehneet laajalla rintamalla myös täkäläiset jääkiekkoilijat. Aleksander Barkovin ja Patrik Laineen menestyksen tietävät kaikki, ja kaksi Floridan ja Winnipegin keskinäistä ottelua Helsingissä osoittivat miesten arvostuksen myös maailmanlaajuisella tasolla. mutta myös Henri Jokiharjun nousu NHL-pelaajaksi ansaitsee arvostuksen. Toisen polven jääkiekkoilija saavutti paikan Calgary Flamesin kokoonpanossa.

Vedossa lajissa eivät ole olleet vain miehet. Myös olympiapronssin Suomelle maaleillaan ratkaisseet Petra Nieminen ja Linda Välimäki ansaitsevat huomion.

Muista lajeista Kooveen miesten voitto Jukolan-viestissä on jäänyt mieleen, samaten Classicin dominointi miesten salibandyliigassa. Tampereen Pyrinnön koripalloilijat Joonas Cavén ja Topias Palmi ovat vakiinnuttaneet paikkansa Susijengin riveissä. Yleisurheilun EM-kisoissa pika-aituri Reetta Hurske taisteli komeasti paikkansa välieriin.

Jos joku olennainen nimi mielestäsi unohtui, voit näiden lisäksi tarjota mukaan myös omaa ehdokastasi.

Viime vuonna kilpailun voiton vei yllättävästi Emmaliina Tulkki. Tamperelainen uutisoi asiasta tähän tapaan.

Vuoden Tamperelaista urheilijaa voit äänestää nettisivuillamme keskiviikkoon 19. joulukuuta saakka.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Tamperelaisen Vuoden Urheilija-äänestyksessä yllätysvoittaja! – "Ei halua olla ainoastaan hyvä, vaan paras", katso video20.11.2017 12.12
Tämä mies ei pidä kynttiläänsä vakan alla – Ilves-lupaus Mikael Soisalo tähtää ulkomaille ammattilaiseksi, katso video!30.7.2016 10.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat