Paikalliset

Tampereen kaupungin työllisyysjohtaja on valittu – Toimeen tarttuu nainen, joka on johtanut Tampereen työllisyyskokeilua

Regina Saari (vasemmalla)

Pekka Ruissalo

Tampereen kaupungin työllisyyspalveluiden työllisyysjohtajan virkaan on valittu tradenomi (ylempi AMK) Regina Saari. Hän aloittaa tehtävässä 1. tammikuuta 2019.

Saari on johtanut Tampereella muun muassa viime aikoina kehuttua työllisyyskokeilua.

Työllisyysjohtaja vastaa kaupungin työllisyyspalvelujen johtamisesta, toiminnan kokonaistuloksellisuudesta, strategisesta kehittämisestä ja sidosryhmäyhteistyöstä.

Tampereen kaupungin työllisyyspalveluissa tuotetaan tavoitteellisia, yksilöllisiä, työelämälähtöisiä sekä kumppanuuteen perustuvia työllisyyspalveluita työnhakija- ja yritysasiakkaille. Työllisyyspalvelujen keskeisenä tavoitteena on turvata alueen työnantajien työvoiman saatavuus Tampereella ja kaupunkiseudulla sekä tarjota työnhakijoille tavoitteellisia ja yksilöllisiä työllisyyspalveluja.

Regina Saarella on monipuolinen, reilun 20 vuoden kokemus erilaisista työllisyydenhoidon johtamis-, esimies- ja asiantuntijatehtävistä. Saari on työskennellyt Pirkanmaan työvoima- ja yrityspalvelujen alueellisen kokeilun ohjelmajohtajana ja aiemmin muun muassa Pirkanmaan TE-toimiston ja Sastamalan TE-toimiston johtajana.

– Työllisyydenhoidon kenttä on parhaillaan lainsäädännön ja eri toimijoiden roolien osalta valtavassa muutoksessa. Työllisyyspalvelujen toimintaa organisoidaan uudelleen työllisyyskokeilun päättyessä: valmistaudumme maakuntauudistukseen ja välivuosiin ennen maakuntauudistusta, kertoo Regina Saari.

Työllisyysjohtajan virkaa haki määräaikaan mennessä 14 henkilöä, joista kelpoisia oli 12. Työllisyyspalvelut ovat osa Tampereen kaupungin elinvoima- ja kilpailukykypalveluja.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Tampereella onnistuttiin jo ennen aktiivimallia – Pormestari: Aktivointiasteet ovat nousseet ilman keppiäkin"28.1.2018 18.00
Nyt ärähtää pormestari Lyly työllisyyskokeilun alasajosta – "Ei mitään järkeä"2.7.2018 14.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat