Paikalliset

Matti Apunen jättää Evan: "Ei tietoa tulevista puuhista"

Matti Apunen.

Matti Rajala / EVA

Elinkeinoelämän valtuuskunta Evan johtaja Matti Apunen, 58, on ilmoittanut jättävänsä Evan helmikuun lopussa.

Apunen on toiminut Evan johtajana vuodesta 2010 lähtien. Sitä ennen hän työskenteli Aamulehden vastaavana päätoimittajana 2000-2010.

Hän on kommentoinut lähtöään ja tulevaisuuden suunnitelmiaan Twitterissä.

– Kahdeksan vuotta tätä hommaa. Hieno reissu päättyy helmikuussa. Ei tietoa tulevista puuhista, ehkä ajattelen sitten valmiiksi kaiken sen mitä en ole töiltä ehtinyt, kirjoittaa Apunen.

Vuonna 1974 perustettu Eva on puolueista riippumaton ajatuspaja. Sen tehtävänä on edistää Suomen pitkän aikavälin menestystä ja osallistua yhteiskunnallisten ongelmien ratkaisuun selvityksillä ja politiikkasuosituksilla. Eva tuottaa raportteja, analyyseja, pamfletteja sekä muun muassa SPAM Apunen/Maliranta -podcastia.

– Tämä on kiinnostava ja etuoikeutettu työ. Arvokkain työsuhde-etuni on ollut mahdollisuus päivittäin keskustella, väitellä ja tehdä yhteistyötä Evan ja sen sisaryhteisön Elinkeinoelämän tutkimuslaitos Etlan tutkijoiden, tekijöiden ja taustavaikuttajien kanssa, kertoi Apunen Evan tiedotteessa.

– Matti Apunen on tehnyt arvokasta työtä markkinatalouden uskottavana puolustajana. Hallituksen puolesta suuri kiitos Matille kahdeksasta vuodesta, sanoo Etla-Evan hallituksen puheenjohtaja Carl Haglund Evan tiedotteessa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat