Puheenaihe

Matti Apunen jättää Evan – "On syytä luoda itsensä uudelleen"

Matti Apunen.

Matti Rajala / EVA

Elinkeinoelämän valtuuskunta Evan johtaja vaihtuu. Nykyinen johtaja Matti Apunen, 58, on ilmoittanut irtautuvansa Evasta helmikuun lopussa.

– Olen ollut alusta saakka sitä mieltä, että Evan kaltainen think tank on organisaatio, jonka on säännöllisesti syytä luoda itsensä uudelleen. Tämä koskee tietenkin myös johtoa. Olen tämän monissa keskusteluissa ilmaissut, Apunen sanoo.

– Olen tehnyt tätä työtä kahdeksan vuotta ja sinä aikana olemme uudistaneet Evan toimintatapoja ja profiilia. Olemme halunneet antaa selkeän äänen ja muodon talousliberalismille ja vapaasti hengittävälle markkinataloudelle, joka ajaa esteetöntä kilpailua ja jahtaa ajokoirana markkinahäiriöitä.

Apunen pitää työtään Evassa kiinnostavana ja etuoikeutettuna. Arvokkain työsuhde-etu hänelle on ollut mahdollisuus päivittäin keskustella, väitellä ja tehdä yhteistyötä Evan ja sen sisaryhteisön Elinkeinoelämän tutkimuslaitos Etlan tutkijoiden, tekijöiden ja taustavaikuttajien kanssa.

Etla-Evan hallituksen puheenjohtaja Carl Haglund sanoo, että Apunen on tehnyt arvokasta työtä markkinatalouden uskottavana puolustajana.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat