Sähkösokkeja harmaalle lokakuulle!

Tampereen ensi viikko on täynnä iskevää musiikillista aivosähköä.

Kuudetta kertaa järjestettävä elektronisen musiikin festivaali manSEDANse levittäytyy ensi viikoksi eri puolelle Tamperetta.

Koko viikon kestävä tapahtuma esittelee elektronisen kulttuurin ja taiteen ihmeitä päivisin Finlaysonilla. Meno tiivistyy loppuviikolla, kun pieteetillä kootut klubit pääsevät vauhtiin.

Klubeilla voi tutustua detroitilaisen dj Stingrayn, brittiläisten Lonen ja Fantastic Mr. Foxin ja berliiniläisen Anstamin uniikeiksi kehuttuihin soundimaailmoihin, isolla joukolla kotimaisia esiintyjiä höystettynä.

Päivisin Finlaysonilla järjestettävässä tapahtumien kokonaisuudessa riittää ihmeteltävää: kulutustavaroista muunnellaan syntetisaattoreita ja muita yllättäviä johdannaisia avointen koodien ja kolvien avulla.

Esimerkiksi päätössunnuntaina lapsille suunnatussa työpajassa pikkuväki pääsee kokeilemaan elektronisen musiikin tuottamista. Aikuiset taas voivat kuunnella omia aivoääniään monitieteisessä Aivomusiikkilaboratorio-projektissa.

Indie-pelejä, installaatioita, älykkäitä tekstiilejä, avoimia koodeja ja teknologioita... Harmaan lokakuisen mielikuvituksen tuotteeksi manSEDANse-viikkoa ei kykene lokeroimaan.

ManSEDANse 2011 Klubilla, Finlaysonin Kutomo- ja Kehräämö-saleissa sekä Telakka- ja 931 -ravintoloissa 3.–9.10.

www.mansedanse.com