Paikalliset

Sometähti Mmiisas julkaisi vaatemalliston – "Karismaa ei voi stailata"

Sosiaalisen median tähti Miisa Rotola-Pukkila (mmiisas) ja suomalainen muotitalo Ivana Helsinki ovat julkistaneet ensimmäisen yhteisen vaatemallistonsa.

Tampereella asuva ja opiskeleva sosiaalisen median tähti Miisa Rotola-Pukkila (mmiisas) ja suomalainen muotitalo Ivana Helsinki ovat julkistaneet ensimmäisen yhteisen vaatemallistonsa.

Mmiisas x Ivana Helsinki -mallistossa nähdään ripaus Ivana Helsingin historiaa yhdistettynä nykyaikaisiin katumuotitrendeihin.

– Oman vaatemalliston tekeminen on ollut unelmani jo pitkään. On upeaa ottaa ensiaskeleet muotisuunnitteluun juuri Ivana Helsingin kanssa. Tykkään pukeutua rentoon ja urbaaniin katutyyliin. Samaa fiilistä lähdettiin hakemaan tässä mallistossa, kuvailee malliston ilmeestä vastannut Miisa Rotola-Pukkila.

Ivana Helsinki juhlii tänä vuonna 20-vuotiasta taivaltaan, ja Rotola-Pukkilan kanssa luotu street-henkinen mallisto on suunniteltu juhlavuotta kunnioittaen. Yhteistyö on kummallekin taholle merkittävä.

– Olemme aikoinaan lähteneet liikkeelle nimenomaan street-henkisistä vaatteista. On mahtavaa saada tuoda historiaamme uudella tavalla esille. Minulla itselläni on pitkän linjan tausta lumilautailun, rullaluistelun ja skeittauksen parissa, kun lajit ensimmäisessä aallossa rantautuivat Suomeen 80-luvun puolivälissä. Mallistossa nähdään selkeitä linjoja, kirkkaita värejä, positiivista uhmakkuutta ja asennetta, ripauksella Brooklynin boheemia utuisuutta. Miisan kanssa oli ihana työskennellä. Sukupolvien kohtaaminen näkyy kauniina harmoniana ja väkevänä, kompaktina mallistona. Karismaa ei voi stailata, sanoo Ivana Helsingin taiteellinen johtaja Paola Suhonen.

Miisa Rotola-Pukkilan somekanavissa vierailee lähes puoli miljoonaa nuorta aikuista kuukausittain. Hänet on valittu sadan vaikutusvaltaisimman suomalaisnaisen joukkoon Kauppalehden toimesta vuonna 2016 ja on yksi Suomen ensimmäisistä YouTuben kautta julkisuuteen nousseista tähdistä. Hän on myös ollut ehdolla Inspiration Blog Awards -gaalassa vuonna 2018 ”Vuoden tyylikkäin” -kategoriassa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Tubetähti Mmiisas itki ensimmäisenä koulupäivänään – Kesä menee hymy huulilla Tampereella3.6.2017 18.00
Some-minästä kannattaa tehdä totuudenmukainen, sanoo kouluttaja – mutta saako nykyään töitä, jos ei brändää itseään?16.9.2018 10.10

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat