Paikalliset

Teppo Numminen iloitsi katsomossa, kun Barkov ja Laine ottivat Helsingin haltuun – Nyt hän pelaa perjantaina hyväntekeväisyysottelussa Tampereella, katso video

Teppo Numminen on ylpeä nuorten pelaajien esiinmarssista NHL:ään.

Pekka Ruissalo

Tamperelainen puolustajalegenda Teppo Numminen seurasi viime viikon torstaina ja perjantaina erittäin mielissään Florida Panthersin ja Winnipeg Jetsin ottelusarjaa Helsingissä. Perjantaina mies pudotti aloituskiekon ottelussa. Tämän viikon perjantaina mies nähdään Tapparan ja Ilveksen välisessä hyväntekeväisyysottelussa tutussa Hakametsässä.

NHL.comin tekemän Nummisen videohaastattelun voit katsoa tästä linkistä.

– Onhan tämä hienoa että NHL on Suomessa. Se on kunnianosoitus suomalaiselle jääkiekkoilulle, ja täällä on kaksi mahtavaa suomalaista jääkiekkoilijaa pelaamassa tässä tapahtumassa, Numminen muisteli – ja unohti huomaamattaan Florida Panthersissa pelaavan nelosketjun sentterin Juho Lammikon.

– Tapahtumassa on paljon ylpeyttä. Ensiksi pelaaja on ylpeä ammatistaan ja siitä joukkueesta, jossa on tehnyt ammattiaan jo kenties vuosien ajan. Sitten on ylpeys omasta maasta ja niistä perinteistä jotka siihen maahan liittyvät. Nämä ovat semmoisia hetkiä, jotka muistaa.

Numminen muistaa erinomaisesti nuoreen Teemu Selänteeseen Winnipegissä liittyneen huuman, ja osaa arvioida hyvin tarkasti minkälainen suosio Tampereen Patrik Laineella kaupungissa nykyisin on.

– Winnipeg on perinteinen kiekkokaupunki, ja kiekko on siellä varmasti jopa kaikkein tärkein asia. Tulee sitten vastaan nuoria lapsia tai vanhoja eläkeläisiä, niin ne tunnistavat pelaajan ja tulevat juttelemaan, Numminen kuvailee lajin suosiota.

Teppo Numminen on mukana Ilveksen ja Tapparan välisen hyväntekeväisyysottelun kokoonpanossa perjantaina 9. marraskuuta. Ottelulla kerätään varoja Taysin lastensairaalan varusteluun. Tamperelainen on yksi tapahtuman yhteistyökumppaneista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Barkov, Laine, Nieminen, Numminen, Mattsson, Lumme, Selänne, Kurri... Raumalla nähdään perjantaina todellinen hyväntekeväisyysottelu15.8.2018 09.33
Barkov ja Laine pitivät yhteisen tiedotustilaisuuden NHL-otteluiden päätteeksi – MTV3: "Pyrin pelaamaan silleen että en ole haitaksi joukkueelle", katso video3.11.2018 14.29
Ilveksen ja Tapparan hyväntekeväisyysottelun kokoonpanot julki – Kentällä muun muassa Vesa Toskala, Ville Nieminen, Raimo Helminen...15.10.2018 16.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat