Paikalliset

Puhelinkopitko muka menneisyyttä? – Tamperelainen Samu Hällfors edustaa Suomea yrittäjyyden MM-kisoissa

Frameryn Samu Hällfors.

Tamperelaisen Framery Oy:n Samu Hällfors vei Suomen EY Entrepreneur of the Year 2018 -kilpailun voiton perjantai-iltana järjestetyssä juhlagaalassa.

Voittajan valinnut tuomaristo vakuuttui Hällforsin menestystarinasta, joka sai alkunsa kahden teekkarikaveruksen kesäprojektista ja on edennyt globaaliksi alansa pioneeriyritykseksi ja markkinajohtajaksi.

EY Entrepreneur of the Year 2018 -voittaja Samu Hällfors on luotsannut vuonna 2010 perustettua Framery Oy:tä menestyksekkäästi. Framery suunnittelee ja rakentaa toimistoympäristöön äänieristettyjä tiloja, kuten puhelinkoppeja ja neuvottelutiloja.

Tamperelaisesta autotallista lähtenyt liiketoiminta on kasvanut kahdeksassa vuodessa alansa globaaliksi pioneeriksi, joka hallitsee 58 prosentin markkinaosuutta maailmanlaajuisesti. Yhtiön viime vuoden liikevaihto oli liki 40 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa oli yli 200 henkilöä. Tälle vuodelle yhtiö ennustaa 65 miljoonan euron liikevaihtoa, josta 40 % tulee Pohjois-Amerikasta, 40 % Euroopasta, 10 % Suomesta ja 10 % muualta maailmasta.

– Samu Hällfors ja Framery ovat vertaansa vailla oleva menestystarina teekkarin unelmasta globaaliksi kasvuyritykseksi. Yritys on innovatiivinen ja ennakkoluuloton oman tiensä raivaaja, joka kehittämällään kaupallisella tuotteella on paitsi vastannut ilmeiseen tarpeeseen myös pystynyt luomaan kokonaan uuden kansainvälisen markkinan, ja on tänä päivänä oman alansa suunnannäyttäjä. Yritys on myös moninkertaistanut liikevaihtonsa vuosittain ja huikea kasvu näyttää vaan jatkuvan”, toteaa kilpailun tuomariston puheenjohtaja, Enston hallituksen puheenjohtaja Marjo Miettinen.

Maailman ainoan kaikilla mantereilla käytävän EY:n kansainvälisen yrittäjäkilpailun tavoitteena on kannustaa nykyisiä ja tulevia yrittäjiä kasvuhakuiseen ja vastuulliseen yrittäjyyteen sekä nostaa esiin inspiroivia tarinoita. Voittonsa myötä Hällfors tulee edustamaan Suomea yrittäjyyden maailmanmestaruuskilpailussa Monacossa ensi vuoden kesäkuussa. Hän kilpailee EY World Entrepreneur of the Year -tittelistä noin 60 muun maavoittajan kanssa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat