Paikalliset

Tampere-ikoni Ville Nieminen rantautui nyt Lahteen – MTV: "Jääkiekko on osa minua ja mää olen osa jääkiekkoa", katso videohaastattelu

Ville Nieminen rantautui Lahteen. Videohaastattelussa mies muistelee historiaansa jääkiekon parissa, Tamperetta ja Risto Dufvaa. Muun muassa.

Pekka Ruissalo

 

Tamperelaiskiekon nykyaikainen ikoni Ville Nieminen on rantautunut nyt Lahteen valmentamaan Pelicansia. Nieminen purkaa omaa uraansa ja suhdettaan jääkiekkoon MTV3:n haastattelussa.

– Voi sanoa, että jääkiekko on osa minua ja mää olen osa jääkiekkoa. Vaikea sanoa, miten elämä olisi mennyt, jos pöydällä olisi ollut joku toinen kortti jonka kääntää, Nieminen pohtii.

Keskeinen vaikuttaja viime vuosilta on nopeasti mielessä.

– Mää en ole koskaan ymmärtänyt miksi Risto Dufva halusi käyttää minuun energiaa ja aikaa.

Nieminen päätti pelaajauransa Rauman Lukossa, jota Dufva tuolloin valmensi. Kaksikon suhde muovautui nopeasti erityiseksi.

– Mulla oli lupa lähteä kesken pelin pukukoppiin jos Ristolta tuli juttua, jota oli syytä laittaa muistiin. Ja ne ovat olleet kullanarvoisia juttuja, koska niissä on aina elämänohje mukana. Hänen takiaan mää valmennan tänä päivänä Lahden Pelicansia.

Särmikkäänä tunnettu 40-vuotias Nieminen kertoo, että särmät ovat vuosien varrella hioutuneet.

– Pahimmat särmät ovat hioutuneet pois. Onneksi!

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Ilveksen ja Tapparan hyväntekeväisyysottelun kokoonpanot julki – Kentällä muun muassa Vesa Toskala, Ville Nieminen, Raimo Helminen...15.10.2018 16.00
Ville Nieminen ilahtui Aleksander Barkov Juniorin valinnasta Florida Panthersin kapteeniksi – IL: "Paras pelaaja on kapteeni"18.9.2018 09.10
Ville Nieminen kommentoi kohutwiittiään – "Pidetään huolta itsestä ja lähimmäisestä"4.10.2017 08.54

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat