Paikalliset

Ilveksen ja Tapparan hyväntekeväisyysottelun kokoonpanot julki – Kentällä muun muassa Vesa Toskala, Ville Nieminen, Raimo Helminen...

Jukka Tammi pukee pitkästä aikaa maalivahdin varusteet päälleen, kun Ilves ja Tappara kohtaavat toisensa marraskuun alussa leikkimielisessä hyväntekeväisyysottelussa.

Sonja Sivonen

Tappara ja Ilves pelaavat "kaikkien aikojen All Stars -pelin" Hakametsän jäähallissa 9. marraskuuta kello 18.30. Kyseessä on hyväntekeväisyysottelu Taysin uuden lasten ja nuorten sairaalan hyväksi. Lahjoituspotin toimittaa perille Tampereen Lastenklinikan Tuki ry.

Ottelun kokoonpanot on nyt julkistettu. Kentällä nähdään liuta tamperelaiselle ja miksei myös suomalaisellekin kiekkoyleisölle tuttuja nimiä: Ilveksen maalivahteina ottelussa operoivat kaksi todella kovaa takavuosien nimeä, Jukka Tammi ja Vesa Toskala. Hyökkäyspuolellakin on todella kovan luokan osaamista, kun kentälle luistelevat muun muassa Raimo Helminen, Lasse Oksanen ja Jarkko Varvio.

Tapparan puolelta kentälle luistelevat puolustuspään monitoimimies Atte Pentikäinen, uuden ajan kiekkoikoni Ville Nieminen sekä myyttisiin mittasuhteisiin nopeasti noussut Pekka Saravo. Muun muassa. Kokoonpanot kokonaisuudessaan voit lukea tämän jutun yhteydestä

Pelaajien erikoispelipaidat huutokaupataan samaan hyvään tarkoitukseen eli Taysin uuden lasten ja nuorten sairaalan hyväksi. Paitahuutokauppa toimii Huuto.net -palvelussa 7.–11. marraskuuta.

Kaupunkilehti Tamperelainen on yksi hyväntekeväisyystapahtuman mediakumppaneista.

Ilves

Maalivahdit:

Jukka Tammi

35 Vesa Toskala

Hyökkääjät:

14 Lasse Oksanen

13 Risto Jalo

26 Hannu Mattila

33 Jarkko Varvio

51 Pasi Määttänen

18 Jarmo Lilius

40 Mika Nieminen

41 Raimo Helminen

18 Timo Peltomaa

Puolustajat:

5 Kaario Matti

3 Jani Nikko

9 Hannu Helander

7 Jouko Urvikko

7 Juha Lampinen

Tappara

Maalivahti: Mika Lehto

Puolustajat: Harri Laurila - Teemu Aalto

Atte Pentikäinen-Markus Oijennus-

Pekka Saravo-Kari Heikkinen

Hyökkääjät: Keijo Männistö-Torsti Järvenpää-Juha Silvennoinen

Pauli Järvinen-Reijo Mikkolainen-Ville Nieminen

Miikka Männikkö-Johannes Alanen-Sami Venäläinen

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat