Paikalliset

Keskustorilla pahoinpidellyt mies on kolmekymppinen ja tummahiuksinen – Uhri taistelee hengestään, osa silminnäkijöistä ei ole ilmoittautunut poliisille

RIKOS Poliisi kaipaa pieniäkin vihjeitä tapaukseen liittyen.

Kuvituskuva.

Johanna Erjonsalo / arkisto

Poliisi tutkii edelleen yöllistä pahoinpitelyä joka tapahtui Tampereella 6. lokakuuta kello kahden aikaan. Pahoinpitely tapahtui Keskustorin taksitolpan ja Hämeenkadun välisellä alueella. Pahoinpitelyn uhrilla, noin 60-vuotiaalla kaljuhkolla miehellä oli tapahtumahetkellä vaatetuksena tumma ulkotakki, alla puvun takki ja punaruudullinen kauluspaita sekä tummat housut.

Pahoinpitelyssä uhrille on aiheutunut erittäin vakavat vammat, joiden vuoksi hän on sairaalahoidossa. Hänen tilansa on kriittinen. Epäillyn henkilöllisyys ei ole poliisin tiedossa. Poliisi tutkii asiaa törkeänä pahoinpitelynä.

Esitutkinnassa on selvinnyt, että alueella on ollut paljon ihmisiä ja myös silminnäkijöitä on ollut useita. Silminnäkijät eivät ole ilmoittautuneet poliisille.

On selvinnyt, että epäilty on noin kolmekymmentävuotias tummahiuksinen, solakka mies, jolla on ollut yllään tumma takki. Takissa on ollut myös vaaleaa, mahdollisesti raitoja hihoissa tai kyljissä.

Uhrin seurassa on ollut mies, joka on taluttanut polkupyörää. Hän on joutunut myös käsirysyyn paikalla olleen nuoren miehen kanssa. Nuori mies saattaa olla itse epäilty tai epäillyn seurassa liikkunut pitkä mies. Miehet ajautuivat painissaan suojatielle ja ilmeisesti nuorempi sai painettua vanhemman miehen alleen. Mies on poistunut paikalta tämän jälkeen.

Loukkaantunutta on auttanut useampikin ihminen, mutta yhden todistajan mukaan paikalla oli ainakin nainen pukeutuneena "tumman pinkkiin takkiin". Lisäksi paikalla on ollut grilliruokaa syönyt noin 25-vuotias mies ja nuorehko ulkomaalaistaustainen mies, joka soitti hälytyskeskukseen. Molemmat miehet ovat olleet paikalla ambulanssin tuloon saakka ja he ovat kertoneet nähneensä, kuinka loukkaantunutta miestä lyötiin.

Poliisi pyytää uudelleen tapahtuman silminnäkijöitä sekä tapahtumapaikalle jääneitä ihmisiä, joilla on vähäiseltäkin tuntuvia tietoja tapahtuneesta, ottamaan yhteyttä Tampereen poliisiin epäillyn rikoksen selvittämiseksi.

Vihjeet ja yhteydenotot puhelimella numeroon 0295445317 tai sähköpostilla: [email protected]

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Pahoinpitelyn uhri on tehohoidossa, henkiin jääminen epävarmaa – Poliisi kaipaa vihjeitä Tampereen Keskustorilla tapahtuneesta pahoinpitelystä8.10.2018 11.26

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat