Vaalikoneemme on nyt avattu!

Paikalliset

Poliisi on edennyt Tampereen doping- ja kokaiinivyyhdin tutkinnassa – IL: Epäiltynä kolme urheiluihmistä

Ammattijääkiekkoilija Jori Lehterä on yksi epäillyistä Pirkanmaan seudun suuressa huumausaine- ja dopingtutkinnassa.

Pekka Ruissalo

Sisä-Suomen poliisi on edennyt Tampereen doping- ja kokaiinivyyhdin tutkinnassa. Asia nousi voimakkaasti julkisuuteen, kun MTV3:n Rikospaikka-ohjelma uutisoi yhdeksi epäillyksi NHL-kiekkoilija Jori Lehterän.

Iltalehti kertoo verkkosivuillaan, että tapauskokonaisuuteen liittyen on epäiltyinä kolme urheiluihmistä.

– Eräältä urheilutaustan omaavalta henkilöltä löydettiin aika runsaasti dopingaineita ja hormoneja. Hänen kohdallaan mennään törkeällä rikosnimikkeellä, kertoo kokenut rikosylikomisario Jari Kinnunen Sisä-Suomen poliisista.

Yhteensä epäiltyjä on 26, joista neljä on vangittuna. Rikosnimikkeinä on muun muassa törkeitä huumausainerikoksia sekä kätkemisrikos. Esitutkinnan on määrä valmistua 29. marraskuuta mennessä. Sen jälkeen tapaus etenee syyttäjälle.

Kinnunen toivoo, ettei tapaus leimaisi koko urheiluväkeä.

– Ei ole tavatonta, että urheilutaustan omaavia henkilöitä on mukana tämän tyyppisissä tapauksissa. En kuitenkaan näe tätä millään tapaa leimaa antavana koko urheiluporukalle.

Lisää aiheesta

Vaikuttiko Lauri Marjamäen saama tieto siihen, ettei Jori Lehterää nähty Tanskan MM-kisoissa viime keväänä? – IS: "Maajoukkueessa on aina suhtauduttu vakavasti päihdeasioihin"28.9.2018 09.56
MTV3: Sisä-Suomen poliisi epäilee tamperelaisen NHL-kiekkoilija Jori Lehterän sekaantuneen kokaiinivyyhtiin26.9.2018 08.26

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Vaalikoneemme on nyt avattu!

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat