Paikalliset

Poliisi on edennyt Tampereen doping- ja kokaiinivyyhdin tutkinnassa – IL: Epäiltynä kolme urheiluihmistä

Ammattijääkiekkoilija Jori Lehterä on yksi epäillyistä Pirkanmaan seudun suuressa huumausaine- ja dopingtutkinnassa.

Pekka Ruissalo

Sisä-Suomen poliisi on edennyt Tampereen doping- ja kokaiinivyyhdin tutkinnassa. Asia nousi voimakkaasti julkisuuteen, kun MTV3:n Rikospaikka-ohjelma uutisoi yhdeksi epäillyksi NHL-kiekkoilija Jori Lehterän.

Iltalehti kertoo verkkosivuillaan, että tapauskokonaisuuteen liittyen on epäiltyinä kolme urheiluihmistä.

– Eräältä urheilutaustan omaavalta henkilöltä löydettiin aika runsaasti dopingaineita ja hormoneja. Hänen kohdallaan mennään törkeällä rikosnimikkeellä, kertoo kokenut rikosylikomisario Jari Kinnunen Sisä-Suomen poliisista.

Yhteensä epäiltyjä on 26, joista neljä on vangittuna. Rikosnimikkeinä on muun muassa törkeitä huumausainerikoksia sekä kätkemisrikos. Esitutkinnan on määrä valmistua 29. marraskuuta mennessä. Sen jälkeen tapaus etenee syyttäjälle.

Kinnunen toivoo, ettei tapaus leimaisi koko urheiluväkeä.

– Ei ole tavatonta, että urheilutaustan omaavia henkilöitä on mukana tämän tyyppisissä tapauksissa. En kuitenkaan näe tätä millään tapaa leimaa antavana koko urheiluporukalle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Vaikuttiko Lauri Marjamäen saama tieto siihen, ettei Jori Lehterää nähty Tanskan MM-kisoissa viime keväänä? – IS: "Maajoukkueessa on aina suhtauduttu vakavasti päihdeasioihin"28.9.2018 09.56
MTV3: Sisä-Suomen poliisi epäilee tamperelaisen NHL-kiekkoilija Jori Lehterän sekaantuneen kokaiinivyyhtiin26.9.2018 08.26

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat