Paikalliset

Pahoinpitelyn uhri on tehohoidossa, henkiin jääminen epävarmaa – Poliisi kaipaa vihjeitä Tampereen Keskustorilla tapahtuneesta pahoinpitelystä

Kuvituskuva/ Jaakko Heiskanen

Poliisi kaipaa vihjeitä Keskustorilla tapahtuneesta pahoinpitelystä.

Noin 60-vuotiasta tummiin vaatteisiin pukeutunutta miestä pahoinpideltiin Keskustorilla perjantain ja lauantain välisenä yönä. Tapahtuma-aika on ollut 6. lokakuuta kello 02.06–02.08. Tekopaikka on ollut Hämeenkadun eteläpuolella kohdassa, jossa taksit kääntyvät Hämeenkadulta taksitolpalle. Uhrin seurassa on ollut polkupyörää taluttava mies.

Pahoinpitelyn uhri menetti tajunsa ja jäi maahan makaamaan. Mies sai päähänsä erittäin vakavia vammoja ja hänen jääminen henkiin on epävarmaa. Uhria hoidetaan teho-osastolla.

Tapahtuma-aikaan Keskustorilla on ollut liikkeellä useita kulkijoita. Paikalle tulleen ambulanssin henkilöstölle on ainakin kaksi henkilöä tullut kertomaan uhrin joutuneen pahoinpitelyn kohteeksi. Miehet ovat poistuneet paikalta jättämättä yhteystietojaan.

Sisä-Suomen poliisi pyytää silminnäkijöitä tai muuten asiasta tietäviä ottamaan yhteyttä Tampereen poliisiin rikoksen selvittämiseksi. Yhteyttä pyydetään ottamaan numeroon 029 544 5317 tai sähköpostitse [email protected]

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat