Paikalliset

Ex-pormestari Ikonen ehdolle eduskuntaan – "Suomi ei saa hyytyä"

Anna-Kaisa Ikonen (kok.)

Pekka Ruissalo

Tampereen edellinen pormestari ja kaupunginvaltuuston nykyinen puheenjohtaja, Tampereen yliopiston työelämäprofessori ja valtiovarainministeri Petteri Orpon valtiosihteeri Anna-Kaisa Ikonen on lähdössä kokoomuksen pirkanmaalaiseksi ehdokkaaksi ensi kevään eduskuntavaaleihin.

– Yli nelivuotinen kausi Tampereen pormestarina vahvisti paloani vaikuttaa yhteisiin asioihin. Tahdon nyt tuoda kokemukseni ja osaamiseni Pirkanmaan ja koko Suomen hyväksi. Lähden todella innostuneena ensimmäistä kertaa ehdokkaaksi eduskuntavaaleissa, sanoo Anna-Kaisa Ikonen.

– Olen saanut pyyntöjä ehdokkaaksi asettumisesta niin monipuolisesti, että ehdokkuus alkoi tuntua myös tärkeältä velvollisuudelta. Pyyntöjä tuli perheiltä, koulutuspuolelta, elinkeinoelämästä ja sote-maailmasta.

– Haluan laittaa pirkanmaalaisten kanssa vauhtia tämän maan asioiden hoitoon, Suomi ei saa hyytyä. Viemme tätä maata ja maakuntaa yhdessä eteenpäin.

Ehdokkuudesta päättää Pirkanmaan Kokoomuksen piirikokous tänään Tampereen yliopistolla pidettävässä kokouksessa.

Kokouksessa ovat päättäjinä kaikkien pirkanmaalaisten kuntien kokoomusyhdistysten edustajat. Kaikkiaan puolue saa nimetä ehdokkaakseen 19 henkilöä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Staran päätoimittaja Jocka Träskbäck pyrkii ehdolle eduskuntavaaleihin – "Olemme jääneet muun Suomen jalkoihin ja se täytyy korjata"26.9.2018 11.41
Demarit nimesivät lisää ehdokkaita, kaikki nykyiset kansanedustajat nyt listalla – viisi paikkaa auki20.9.2018 10.00
Persut nimesivät viisi ehdokasta lisää Pirkanmaalle21.9.2018 10.55

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat