Paikalliset

Tamperelaisravintolassa voit maksaa nyt 159 euroa, jotta voit kaverisi kanssa syödä ja kuunnella samalla v*ttuilua – Katso video

KONSEPTI Ravintola Winebridge ja Elämyslahjat kokeilevat nyt, millaista vetoa saa pikkujouluaikaan varsin suomalaishenkinen ruokailuelämys.

Lastenteatterista suuta soittamaan. Näyttelijä Pekka Heiman koittaa tehdä sinunkin ruokakokemuksestasi mahdollisimman tympeän.

Pekka Ruissalo

Minkälainen kokemus olisi syödä erinomaista ravintolaruokaa olosuhteissa, jossa niin tilaisuuden isäntämies kuin tarjoilijatkin yrittävät – käytetään tässä yhteydessä miedompaa ilmaisua – kettuilla sinulle koko sen ajan, kun yrität nauttia ravintolaelämyksestä parhaalla mahdollisella tavalla?

Kokemuksella on ainakin nimi ja se on Shitty Dinner. Sen on tarkoitus tuottaa elämyksiä ruokailun oheen ja sitä pääsee Tampereella syksyn aikana testailemaan ainakin ravintola Winebridgessä. Tapahtumien keskipisteessä on länsirannikolta lähtöisin oleva, pääkaupunkiseudulla lastenteatteria tehnyt näyttelijä Pekka Heiman, joka esittää varsin rasittavaa Mestaria.

Heimanille korvauksen maksaa Elämyslahjat-yritys.

– Ajatus on hakea koko ajan uudenlaisia ruokailukonsepteja. Skaala liikkuu hemmottelusta extremeen, ja tämä varmasti sijoittuu siihen viimeksi mainittuun kategoriaan. Nyt yritys on ensimmäistä kertaa asialla Tampereella. Toivomme tietysti, että vaikkapa pikkujouluporukat innostuisivat konseptista, kertoo Elämyslahjojen ravintolapäällikkö Kristiina Muhonen.

Näyttelijä Heimanin tapaan länsirannikolta lähtöisin oleva jutun kirjoittaja on ehtinyt neljään vuosikymmeneen kuulla jo niin paljon asiattomuuksia, että näytellyt sutkaukset enemmänkin vaivaannuttavat. Toisenlaisiakin kokemuksia on: eräs Shitty Dinnerin kokenut pohdiskeli, että olisi halunnut rypistellä Heimanin jo ruokailun aikana pieneksi rusinaksi.

– Kokemusta ja pelisilmäähän tässä vaaditaan. Varovainen pitää olla, koska ihmiset voivat myös tuohtua niin äkkiä, Heiman huomauttaa.

Kettuilua voi ruokailun aikana kuulla mistä tahansa. Esimerkiksi synnyinpaikka ja lempiurheiluseura ovat tähän tarkoitukseen kuin tehtyjä.

– Teemme konseptiin yhteistyössä kehittelyä koko ajan. On mahtavaa, kun tarjoilijatkin ovat mukana juonessa niin hyvin kuin täällä Tampereella, Muhonen kehaisee.

Kolmen ruokalajin Shitty Dinner-paketti Mestarin höpinöillä höystettynä maksaa kahdelle Winebridgessä yhteensä 159 euroa.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Joko kaivataan pikkujouluja?13.10.2017 19.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat