Paikalliset

Mitä ihmettä Kouvolassa tapahtui? Tappara kärsi rökäletappion eikä onnistujia ollut kuin Niko Ojamäki

Maalivahti Niklas Bäckströmin liigadebyytti Tapparassa sujui murheellisesti. Torjuntaprosentiksi asettui rökäletappiossa tasan 60.

Mack McGonagill

Tampereen Tapparan liigakausi on alkanut murheellisesti ja murhetta alleviivasi keskiviikkoillan matsi KooKoota vastaan, jossa vierailijajoukkue sai isän kädestä. Ottelu päättyi kouvolalaisten voittoon maalein 8–3. Vastaavanlaisesta tappiosta tamperelaisilla on jo vuosia aikaa.

Joukkueesta ei ottelussa onnistunut oikein kukaan. Hyökkääjä Niko Ojamäki onnistui kirjaamaan kaksi maalia sekä tehotilastoon merkinnän +3, mutta siihen onnistujat jäivät. Erityisesti epäonnistui joukkuepuolustus sekä maalivahdit, joista kokeilemaan pääsivät nuori Christian Heljanko kaksi kertaa ja 40-vuotias konkari Niklas Bäckström kerran. Jälkimmäisen liigadebyytti Tappara-paidassa oli kaukana vakuuttavasta – torjuttuja laukauksia tuli kuusi, päästettyjä maaleja neljä, joten torjuntaprosentiksi tuli tasan 60. Juuri parempi torjuntaprosentti ei ollut Heljangollakaan: neljä päästettyä maalia, seitsemän torjuntaa.

Tapparan seuraava mahdollisuus onnistua on lauantaina Tampereella. Silloin vastus ei myöskään ole mikään helppo, sillä vastaan tulee Tappara-legenda Ville Niemisen luotsaama Lahden Pelicans.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat