Paikalliset

Työnhaun massatapahtuma siirtyi uuteen kauppakeskukseen – "Kasvuyritykset etsivät osaajia kissoilla ja koirilla"

Pekka Ruissalo

Nopeasti kasvanut Uudenkaupungin autotehdas Valmet Automotive etsii työtekijöitä Tampereen Rekrytorilta.

Rekrytori–Koulutori järjestetään uudessa paikassa eli Ratinan kauppakeskuksessa keskiviikkona 19. syyskuuta klo 11–16.

– Monet kasvuyritykset etsivät nyt osaajia kissoilla ja koirilla. Vaikuttaa siltä, että työpaikan vaihtajat kiinnostavat nyt enemmän kuin aiemmin. Toivomme, että kauppakeskus tarjoaa luontevan ympäristön tutkia, mitä vaihtoehtoja on tarjolla, arvioi vastaava tuottaja Mikko Honkala.

– Maakunnan isojen ammatillisten oppilaitosten eli Tredun, TAKK:n, Saskyn ja Vaaon lisäksi 19. syyskuuta on mukana isoja valtakunnallisia työnantajia kuten Uudenkaupungin autotehdas eli Valmet Automotive, Nokian Renkaat, Tähtiremontit Oy, turva-alan toimijoita kuten Sector Alarm ja Verisure sekä isoja henkilöstövuokrausyrityksiä kuten Barona, Alen Consulting, SOL Palvelut, Talent Center, Lokki Henkilöstöpalvelut ja Moment Group. Esimerkiksi Expresstaxi hakee taksinkuljettajia, Honkala luettelee.

– Tampereen kaupunki etsii erityisesti lähi- ja lastentarhanhoitajia sekä linja-autonkuljettajia. Kaupunki tarjoaa linja-autonkuljettajille myös harjoittelupaikkoja. Kaupungin työllisyyspalvelut esittelevät muun muassa Tailors´ House -palvelua.

Aiemmista tapahtumista tutussa kuvauspisteessä eli CV-videobaarissa voi tehdä maksutta esittelyvideon. Linkkilista lähetetään työnantajille tapahtuman jälkeen. Työnhakija saa videolinkin myös oman työnhakunsa tueksi.

Speed dating- eli Pikarekrykierroksia järjestetään kolme, kello 12 kauppa, myynti ja palvelut, kello 13 rakentaminen ja kiinteistöt ja kello 14 hoito- hoiva- ja hyvinvointiala. Parin minuutin juttutuokioilla pyritään saamaan ensimmäinen kättely aikaiseksi.

Työ- ja opiskelupaikoista kiinnostuneilla on kaksoistapahtumaan vapaa pääsy.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Nyt tuli hyvä uutinen: Pirkanmaan työttömyysluvuissa historiallinen käänne – Tampereellakin työttömien määrä laski 16 prosentilla kuukaudessa23.5.2018 10.20
Tampere imee naapurien työttömät – "Isossa kaupungissa työttömän on helpompi kadota massaan"21.3.2018 20.00
Suomi ei saa vaikeasti työllistettäviä töihin – ”Kova ydin on yhä jäljellä”13.9.2018 18.30

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat