Paikalliset

Antti Rinne saapuu maanantaina Tampereelle, lähettää terveisiä sairaslomalle joutuneelle Touko Aallolle – IL: "Veli Toukosta haluan sanoa..."

SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne on maanantaina tavattavissa Tampereelle. Mies lähettää tsemppiviestejä puoluejohtajakollegalleen, Vihreiden Touko Aallolle.

Johanna Erjonsalo

SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne saapuu Tampereelle. Rinne ja SDP:n pirkanmaalaiset kansanedustajat ovat tavattavissa maanantaina kello 12.30 alkaen Tampereen kauppahallissa Linkosuon kahvilassa. Tilaisuudelle on varattu aikaa puoli tuntia.

Kovassa gallupnosteessa olevan puolueen puheenjohtaja lähettää tsemppiviestejä toiselle puoluejohtajalle, Vihreiden Touko Aallolle, jonka lääkäri määräsi aiemmin viikolla sairaslomalle työuupumuksen takia.

– Veli Toukosta haluan sanoa, että minusta on todella ikävää, että hän on tullut tilanteeseen, jossa uupumus on voittanut, ja toivon hänelle voimia.

– Kovassa prässissä on kaveri käynyt, ja ennenaikaisesti ei kannata palata, kyllä tuolla vihreissä löytyy hyviä ihmisiä haastamaan myös meidän politiikkaa, Rinne sanoo Iltalehden haastattelussa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat