Paikalliset

Suomen paras leipomo -kilpailun voittaja laajentaa Tampereelle: "Tämä on kuin kotiinpaluu"

MBakeryn toimitusjohtaja Mikko Hietala

MBakery

Suomen paras leipomo -ohjelmasta tunnetuksi tullut leipomo-konditoria MBakery laajentaa toimintaansa Turusta Tampereelle. Tampereelle avautuu 1. lokakuuta MBakeryn oma leipomo sekä myymälä Tampereen Kauppahalliin.

MBakeryn uusi leipomo sijaitsee Tampereen Lielahdessa yhteisissä tiloissa yhteistyökumppanin Makutuotteen kanssa. Tiloja on remontoitu vauhdilla yhteistyötoiminnan aloittamiseksi ja tilat valmistuvat juuri sopivasti ennen lokakuun alkua. Makutuotteen tarina jatkuu edelleen neljännessä sukupolvessa vahvassa yhteistyössä MBakeryn kanssa saman katon alla.

– Tampere on meille erittäin tärkeä ja kasvava markkina-alue jo pitkään. Olemmekin nyt tehneet erittäin onnistuneita rekrytointeja Tampereen leipomolle ja on upeaa päästä aloittamaan uutta toimintaa Tampereelle heidän kanssaan. Uskomme, että paikallinen henkilökunta ymmärtää paremmin asiakaskuntaamme ja heidän toiveitaan tuotevalikoiman suhteen, sanoo MBakerya luotsaava yrittäjä Mikko Hietala.

Hietala on opiskellut leipuriksi Tampereella, joten hänelle laajentuminen on kuin kotiinpaluu.

Mikko Hietalan vuonna 2012 perustama MBakery nousi koko Suomen tietoisuuteen voitettuaan Suomen paras leipomo -tv-ohjelman vuonna 2015.

MBakeryn leipomo toimii tällä hetkellä Turussa Salvumiehenkadulla, lisäksi yrityksellä on kahvila Piece of Cake Turun kauppahallissa, ravintola M Kitchen Aurajokirannassa ja kahvila Take the Cake kauppakeskus Myllyssä Raisiossa.

Yritys tuottaa kakkuja, leivoksia, leipää ja leipomotuotteita. M-brändin liikevaihto on 3,5 miljoonaa euroa vuonna 2018 ja se työllistää noin 40 alan ammattilaista Turussa. Uusi leipomo työllistää aluksi neljä henkilöä Tampereella.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Haluatko oppia ranskalaisen leivontataiteen salat? Pariisissa asuvat suomalaiset neuvovat sinut alkuun30.4.2018 07.30
Herkkuleivontakin on nyt hyvinvointia – Tässä kolme trendireseptiä kotikokkien käyttöön11.4.2018 11.15

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat