Paikalliset

Ylöjärvellä isoja liikennejärjestelyjä keskiviikkona – Näin bussitkin kiertävät Eppu Normaalia

Ylöjärven Kuruntie on suljettu Asemantien ja Keihäsniementien välillä keskiviikkona kello 17–19.30, kun Ylöjärven kaupungintalolla paljastetaan Eppu Normaali -veistos.

Linja 80 ajaa Haavistolle Asemantien ja Pajulantien kautta. Soppeenmäen suuntaan bussi käy kääntämässä Koivumäentiellä, joten kyytiin pääsee myös pysäkiltä Rotikko (6122). Huomioitavaa on, että normaalisti pysäkiltä ajetaan Haaviston suuntaan, poikkeuksen ajan ajosuunta on kohti Soppeenmäkeä. Linja ei pysähdy Kuruntien suuntaisella pysäkillä Rotikko (6123).

Linjat 81 ja 85 kiertävät suljetun tieosuuden Asemantien, Pajulantien sekä Koivumäentien kautta. Soppeenmäkeen ja Tampereelle ajetaan samaa reittiä toiseen suuntaan.

Linjojen käytössä ovat kaikki poikkeusreitin varrella olevat pysäkit (linjalla 80 ei pysäkki Rotikko (6123). Haaviston, Asuntilan ja Kurun suuntainen pysäkki Asemantie (6110) siirretään poikkeustilanteen ajaksi Asemantielle, palvelukeskuksen läheisyyteen. Pysäkki Kirjasto (6113) ei ole käytössä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Eppu Normaali -veistoksen paljastaminen sulkee Kuruntien yli kahdeksi tunniksi – Etäparkki Teivoon22.8.2018 09.32
Ylöjärven Eppu Normaali -veistos julkistetaan elokuussa – kansanjuhlassa mukana myös Arto Nyberg20.4.2018 13.32
Eppu Normaalista veistos Ylöjärven kaupungintalon eteen – "Visuaalisesti merkityksellinen, näyttävä ja aikaa kestävä teos"6.6.2017 15.24

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat