Paikalliset

"Perussuomalaisten spindoctor on kehittänyt köyhille ihmisille uuden nimityksen..." – Toimeentulokeskustelu Twitterissä sai pirkanmaalaisten kansanedustajien tunteet kuumenemaan

Tarvitseeko Tampere laadukkaampaa väkeä, enemmän köyhiä vai vähemmän köyhiä? Siitä on väännetty kättä yhteisöpalvelu Twitterissä alkuviikon ajan.

Johanna Erjonsalo

Eipä tiennyt kansanedustaja ja kaupunginvaltuutettu Olli-Poika Parviainen (vihr) välttämättä sitä, minkälainen lumipallo lähtee vyörymään sosiaalisessa mediassa twiitistä, jonka mies päivitti maanantaisen Tampereen kaupunginvaltuuston kokouksen yhteydessä. Parviainen ihmetteli Perussuomalaisten kaupunginvaltuutettu Veikko Vallinin kommentteja.

– Vallin haluaa, että Tampereelle muuttaa "laadukkaampaa" väkeä. Ehkä valtuusto voisi ensin miettiä oman keskustelunsa tasoa, Parviainen kommentoi.

Asiaa kommentoi pikapuoliin Perussuomalaisten poliittinen suunnittelija, itseään myös spin doctor -nimikkeellä kutsuva Riikka Purra.

– Oikeastiko pöyristyneet eivät ymmärrä, että kunta/kaupunki/maa ei voi elättää yhä suurempaa määrää taloudellisilta nettovaikutuksiltaan negatiivisia ihmisiä? Ihmisoikeudet maksavat, erityisesti tässä maassa, ja jonkun pitää rahoittaa moraalinne seuraukset, Purra kirjoitti.

Asiaa on sittemmin kommentoinut myös SDP:n tamperelainen kansanedustaja Sanna Marin.

– Perussuomalaisten "spindoctor" on kehittänyt köyhille ihmisille uuden nimityksen: taloudellisilta nettovaikutuksiltaan negatiivinen ihminen. Että näin. Köyhän kansan asialla, vai miten se nyt menikään?

Uutista muokattu 22.8. kello 15.57: Upotettu Riikka Purran twiitti.

 

Tarvitaanko Tampereella laadukkaampia asukkaita?

Kyllä.
48% (50 ääntä)
Mitä ihmettä kysymyksellä oikein tarkoitetaan?
41% (43 ääntä)
Ei.
11% (11 ääntä)
Ääniä yhteensä: 104

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat