Paikalliset

Barkov, Laine, Nieminen, Numminen, Mattsson, Lumme, Selänne, Kurri... Raumalla nähdään perjantaina todellinen hyväntekeväisyysottelu

Aleksander Barkov Junior on yksi lukuisista tähtipelaajista, joka nähdään jäällä perjantaina Raumalla hyväntekeväisyysottelussa.

Pekka Ruissalo

Mikä on se paikkakunta, jossa Ville Nieminen, Aleksander Barkov, Patrik Laine, Teemu Selänne, Jari Kurri ja Esa Tikkanen pelaavat jääkiekkoa perjantai-iltana – kaikista maailman paikkakunnista?

No se on tietenkin Rauma, jossa järjestetään sananmukaisesti todellinen ison budjetin hyväntekeväisyysottelu. Ottelussa iskevät vastakkain Länsirannikon Alumni ja Liiga Alumni, ja alussa mainitut herrat ovat vain pieni otos suomalaisessa mittakaavassa ainutlaatuisesta tähtikattauksesta. Paikalla ovat lisäksi myös Teppo Numminen, Veli-Pekka Ketola, Heikki Riihiranta ja Leo Komarov – muun muassa. Liiga Alumnin toisena general managerina on tamperelaisille myös erinomaisesti tuttu Markus Mattsson.

Pelaajat osallistuvat tapahtumaan ilman palkkiota. Näkyvyys on taattu myös ulkomaille, sillä kyse on myös raumalaismaalivahdin, vuoden 2011 maailmanmestarin Petri Vehasen jäähyväisottelusta – paikalla on miehen viimeisen seuran Eisbären Berlinin nettitelevisioryhmää, ja samanlainen porukka on saapunut paikalle myös Winnipegistä jonka pelaajia jäällä nähdään useampia. Pelin televisioi Telia TV.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat