Paikalliset

Danny palkittiin Iskelmä-Finlandialla – "Mies, joka tavallaan aloitti koko show-kulttuurin Suomessa"

Vuoden 2018 Iskelmä-Finlandia myönnettiin Dannylle.

Tämänvuotinen Iskelmä-Finlandia -palkinto on myönnetty Dannylle. Tunnustus kevyen musiikin eteen tehdystä työstä on arvoltaan 10 000 euroa ja sen myöntää vuosittain Nokian kaupunki.

Palkinto myönnettiin 17. kerran ja sen ojensivat Nokian kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jari Haapaniemi ja Iskelmä-Finlandia -asiantuntijaraadin puheenjohtaja Turkka Mali Tapsan Tahdit -tapahtuman avajaisissa torstaina. Avajais- ja palkintoseremonia päättyy myöhemmin tänään, kun Danny esiintyy tapahtumassa.

– Tällä kertaa palkinnon saa mies, joka tavallaan aloitti koko iskelmä- ja show-kulttuurin Suomessa. Mies, joka on kokenut nuorten ihailijoitten hysterian, varttuneemman väen suosion, levylistojen ykköspaikkoja ennätysmäärän sekä auttanut urallaan kymmeniä artisteja tietotaidollaan. Mies, joka sympaattisuudellaan ja esimerkillisellä jämptiydellään on todellakin tämän Iskelmä-Finlandiansa ansainnut, kommentoi palkinnonsaajaa Turkka Mali.

Danny on otettu saamastaan huomionosoituksesta.

– Kiitos raadille ja Nokian kaupungille. Tämä on hieno kunnia ja kädenojennus samalla kaikille yhteistyökumppaneilleni läpi vuosikymmenten.

Danny muisti puheessaan myös Tapio Rautavaaraa, jonka kunniaksi Tapsan Tahdit on alkujaan kehitettykin.

– Tapsa oli aikanaan yhteistyökumppanini D-Tuotannossa. Tuotti erityistä mielihyvää kuulla, että minut palkitaan huomionosoituksella juuri täällä. Rautavaaran merkitys urheilijana ja laulujensa kautta on ollut minulle aina suuri. Hän oli aikanaan suuri suomalainen ihminen ja taiteilija, Danny kehui.

Dannyn uran voidaan laskea kestäneen jo vuodesta 1963 saakka.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Mitä ajattelee Remu Dannyn ja Erika Vikmanin suhteesta? IL: Tätä10.1.2017 15.35
Erika Vikmanin äiti kommentoi Anna-lehdessä tyttärensä Danny-suhdetta – "Minulle on tärkeintä nähdä lapseni onnellisena"3.8.2017 11.59

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat