Paikalliset

Nokian mitali Nokian Renkaille

Nokian kaupunki huomioi Nokian Renkaat Oyj:n Nokian mitalilla tunnustuksena ansiokkaasta toiminnasta Nokian hyväksi. Mitali luovutettiin Tapsan Tahtien avajaisten yhteydessä Nokian Pirkkalaistorilla torstaina.

– Nokian Renkaat Oyj on pitkäaikainen, merkittävä elinkeinoelämän vaikuttaja ja työnantaja Nokialla. Yrityksen oman tuotannon lisäksi laaja alihankkijoiden verkosto luo työpaikkoja ja hyvinvointia Nokialle ja koko Pirkanmaalle.

– Menestyksekäs, kansainvälinen yritys on toimintansa kautta edistänyt huomattavalla tavalla myös Nokian kaupungin tunnettuutta, joten voidaan sanoa, että Nokian Renkaat Oyj:n kohdalla kaikki Nokian mitalin saamisen kriteerit täyttyvät, perustelee Nokian kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jari Haapaniemi valintaa.

Mitalin vastaanotti Nokian Renkaat Oyj:n toimitusjohtaja Hille Korhonen.

– Olemme iloisia Nokian Renkaille myönnetystä Nokian mitalista. Nokian Renkailla on pitkä historia Nokialla, ja Nokia on meille hyvin tärkeä toimipaikka: meillä on Nokialla sekä pääkonttori että tuotantoa, ja työntekijöitä yli tuhat.

– Investoimme tälläkin hetkellä tuotantoon Nokialla, ja olemme syksyn aikana palkkaamassa lähes sata uutta henkilöä, kun kasvatamme kapasiteettia mahdollistaaksemme kasvavan rengaskysynnän, toteaa Korhonen.

Nokian mitalin myöntää Nokian kaupunginhallitus ansiokkaasta toiminnasta kaupungin hyväksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat